Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 7, 2013

Dah Rasmi Butang Baju Melayu Upin & Ipin

As Salam,

Butang baju melayu yg Mama beli di booth Upin Ipin di Ekspo Buku Islam 6 Putrajaya hari tu bukan main suka lagi Zaquan bila dapat n x sabar nak pakai dgn baju melayu dia, Setiap hari Jumaat kan Zaquan ke sekolah pakai baju melayu. So Jumaat lepas Zaquan dah rasmikan butang baju melayu Upin & Ipin dia tu..bila diajak bergambar pun senyum je dia sbb happy dpt brg baru, Adik pun pandai jeles tau..Mama beli satu je sbb Adik Ziqry pun xde baju melayu cekak musang, semuanya baju melayu kurung johor..tgk abg dia pakai, dia pun sama menangis tunjuk kat butang tu nak jugakkk...nnti adik dah ada baju melayu cekak musang..mama belikan ye..


Butang Baju Melayu Upin & Ipin kesukaan Zaquan 



See...pose senyumm..
Abg dah pakai butang baju melayu upin ipin 
nnti abg nak pakai lagi..katanye, siap hari Isnin nak g school tanye hari ni abg pakai baju melayu kan..amboih cepatnye hari jumaat sekali lg..


Mama n Adik pun nak enterframe..hehe
Adik Ziqry skrg ni suka na buat mulut duck tu..


Minggu sudah jgk berlangsungnya Karnival Wow Putrajaya 2013 dari 28 Feb hingga 3 Mac 2013, w/pun karnival berlangsung depan opis je, tp tahun ni x berjln sgt kesana, pergi betul2 utk makan je, lgpun cuaca panas n tgk booth2 pun lebih kurang sama je mcm thn lepas, xde la teruja na nak pergi..hehe, tahun lepas siap bawa Zaquan g terjah Karnival Wow ni..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. cantik butang baju tu kak.kalau la ada jual kat sini..nk kirim boleh x? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq..mmg cantik..sesuai la utk budak2,
      akak pun beli sbb kebetulan ada booth upin ipin masa di ekspo buku, kalau x akak pun x pasti dkt mana yg jual merchandise produk upin ipin ni, kalau ada yg berdekatan dgn tempat akak ni boleh je akak beli kan..

      Delete
  2. Brape rm tu?
    Takpenah tau plak ada jual :)
    Cantek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM10 je nad,
      k.eija pun baru tau ada jual,
      nampk terus berkenan n harga pun mampu beli RM10 je..hehe
      skrg dah ada mcm2 produk upin n ipin,
      siap dah ada al quran digital mari ngaji bersama upin n ipin tp mahal la RM369.

      Delete
  3. ala...comelnya...
    adik jgn jeles tau..nanti mama beli untuk adik ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..comelkan,

      hehe..betul2, tgk baju melayu adik tahun ni camner, kalau cekak musang kena la mama cari butang baju melayu sama mcm abg jugak..

      Delete
  4. lg semangat diorg nk pi skool kan ...
    fahim tu pun sama asek dok berlawan bw mende terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu bersemangat je zaquan nak g school.
      ohh ye ke, zaquan ni aku dah check beg dia supaya dia x bawa mainan dlm beg, tp dia pandai la senyap2 je dia pegang mainan kat tgn pastu masukkan dlm beg..

      Delete
  5. lolooo encemnya abang ni... manis je senyum.. :-)

    *kak eija, sy dh dpt fm tu... thanks sgt2 tau :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aunty :))

      welcome, hope sampai dgn selamat, ada yg sampai tp terpecah tau..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails