Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, March 27, 2013

WW| JADUAL PEPERIKSAAN



As salam,

Minggu lepas Zaquan ada exam yg pertama. Cian abg zaquan baru lepas baik dari chicken pox seminggu x dtg kelas, naik2 terus periksa. Tgk la jadual periksa tadika Zaquan, tadika tp mcm darjah 1 pulak kan..advance betul bdk tadika zaman skrg...kita dulu setakat belajar ABC je...huhu

p/s: minggu ni still minggu yg bz buat mama..tgh audit ni..hehee. Sorry x sempat terjah blog kwn2 minggu ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. amir periksa lepas cuti sekolah ni kalau x silap... sebelum sukan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye ke, Good Luck buat amir,
      Ok la kalau dah tau jadual exam before nak amik exam kan, boleh study sikit2 kat rumah.

      Zaquan dah la cuti sakit, elok hari dia naik school tu pulak ada exam, cuti mmg lgsung xde ulangkaji pun..huhu

      Delete
  2. ayokkk .. ado exam ke huuhhuuh

    part2 exam ni kasi nerbes

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah ada exam, kesian gak kat dia naik2 dr cuti sakit dh kena amik exam..

      Delete
  3. aku tatau pun ade peksa .. cekgu die slalu tak bgtau .. pesal ija dpt jadual tp ai tak dpt pun ...

    dah la sesaja bg fahim cuti jumaat tu..klu tak ai antar die sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai pun cikgu dia bgtau masa hari pertama exam kiranya hari pertama masuk school lps cuti sakit, cikgu dia xde pulak bgtau awai 2 minggu sebelum exam ke kan, jadual exam ni mr papa yg snap ada tampal dkt papan kenyataan sekolah dia..

      hehe..xpelah nasib baik br tadika kan..

      Delete
  4. Huih...ada exam. Bhs arab lg tu. Dh mcm subjek tgktn satu gamaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..itulah pasal masa mula2 tgk jadual exam dia, mak aihh kalah kita dulu2nye tadika. Mmg masa dpt buku sekolah dia kami dok belek2 gak buku yg dia dpt..masa tu mmg tgk wah boleh tahan tough jgk..

      Delete
  5. anak yg exam.. mak2 mesti nerves kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul tu..
      tp ni baru tadika xde la kami bg tekanan dkt dia pun..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails