Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, March 7, 2013

Hasil Rembatan di Ekspo Buku Islam 6 Putrajaya

As Salam,

Dah berakhir pun Ekspo Buku Islam 6 Putrajaya iaitu pada hari ahad lepas (3/3/12). Selama berlangsung Ekspo berkenaan dari 22 Feb hingga 3 Mac 2013, Mama terjah sampai 3 kali..hehe

Pergi sampai 3 kali xde la Mama borong buku pun, cuma kalau dah sampai ekspo2 buku ni, leka dok belek2 buku kat situ.., Ini antara yg sempat mama rembat..kalau ikut hati byk buku nak beli..

Idaman hati, itu yg hari gaji pd 25hb terus terjah kali kedua ke Ekspo berkenaan..
kebetulan pulak ada offer 20%  - dapat RM44 daripada RM55.
Al- Quran Al Karim dengan Panduan Waqaf & Ibtida'
Bagus sgt Al-Quran dengan panduan Waqaf  & Ibtida' ni sebagai panduan kita sbb x dinafikan Mama ni nafas dah la pendek kadang2 tu baca ikut suka je berhenti kat mana, sbnrnya ayat2 al-quran bukan sebarang2 kita boleh berhenti dan mulakan..takut lari makna..


Untuk Zaquan, Butang Baju Melayu Upin & Ipin. RM10 je.
ehh..lari betul g ekspo buku dpt butang baju melayu..
Nnti Mama up next N3 betapa srnok n terujanye dia dpt butang baju melayu Upin & Ipin ni.

Kali ketiga pergi, nampaknye Mama menambah koleksi buku resepi.., Masa mula2 terjah Ekspo ni mmg Mama dah beli buku resepi, padahal masaknye x seberapa, beli je lebih..hehe, ntahlah jadi tabiat pulak buat koleksi buku resepi..xpelah anggap je suatu masa nnti akan try juga masak guna buku2 resepi yg ada..hehe, lepas tu terjebak beli CD lagu Ana Muslim utk Zaquan n Ziqry, tgk member beli..Mama pun terbeli jgk..,Mama ni bkn boleh..mudah terpengaruh gak sbnrnya..


Tak lupa jgk poster2 ni..dh selamat tampal dalam bilik belajar Zaquan n Ziqry..


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. love books..love reading tapiiii sekarang asyik xsempat jer..sobsobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt memahaminya, itulah slh satu punca eija pun sama jd kurang mmbaca skrg, minat tu ada tp masa pulak xde..biasalah dah beranak pinak ni kan, tp try je beli dulu n cuba amik masa w/pun sedikit..at least try baca satu mukasurat pun xpe, sbb lps dah baca..compom susah nak berhenti...hehehe...

      Delete
  2. lama x soping buku .. last beli buku nama2 anak heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..aku pun ada koleksi buku nama2 anak, time anak 1st la excited mau beli buku nama2 anak ni kan..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails