Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, February 22, 2013

Jom Terjah Ekspo Buku Islam 6 Putrajaya

As Salam,

Tadi tengahari, rehat yang panjang, sempat la kami terjah ke Ekspo Buku Islam 6 Putrajaya yang berlangsung dari 22 Feb 2013 hingga 3 Mac 2013. Lebih kurang macam pesta buku jugak la..mcm2 buku ilmiah dan islam boleh kita cari, tidak ketinggalan novel2 pun ada...mmg x rugi pun terjah..


Byk booth ada..ini antaranya..


Booth Karangkraf pun ada..nak cari Majalah n buku resepi boleh lah..hehe
Ada diskaun 20% :)


Ini antara yg masuk dlm list nak beli, Alquran Al Karim Waqaf & Ibtida'
tp td g blom gaji lg...
insyaallah hari gaji next week mau terjah lagi..


Ini je yg sempat dirembat td..Buku resepi..sbb murah RM3.00 je sebuah..hehe
Hope lepas ni pemanggang Vantage digunakan selalu, lama dah gantung Pemanggang Vantage tu..

Kemaskini 25/2/13: Ekspo Buku Islam 6 Putrajaya ini berlangsung di Dewan Cempaka Sari, Presint 3, Kompleks Perbadanan Putrajaya.. n ada jugak booth yg terima baucar buku 1 Malaysia (BB1M). (nak cepat wat n3 auto publish sampai tertinggal tempatnya di mana..heheh)

p/s: igt nak paw Mr. Papa punyer BB1M sikit, dah cakap ngan Papa dpt novel sebuah pun jadi la..heheh, tp Mr. Papa pun blom dpt lagi BB1M dia..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Replies
    1. Dekat dewan cempaka sari, presint 3, kompleks perbadanan putrajaya.

      Nk cepat2 buat n3 auto publish ptg smlm terlupa pulak nk bgtahu dkt mane. Nnti k.eija edit blk n3 ni..hehe..

      Delete
  2. bestnye kak eija :) lama dah huda x p expo buku, dulu time keje karangkraf mmg selalu la kena turun padang jaga booth :) time kat pwtc selalu x menang tangan sbb ramai orang x hingat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best tp ni xdelah sebest n sebesar pesta buku dkt pwtc...tp boleh la klau nk cari buku2 islamiah n alquran byk dijual disamping novel2 karangkraf pun ada buka booth...klau dkt pesta buku byk gk sales kan dkt sini x byk booth yg buat sales/ bg discount.

      Delete
  3. kat putrajaya kat mana expo ni???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat dewan cempaka sari, presint 3, kompleks perbadanan putrajaya.

      Delete
  4. Assalamalaikum kak, baucer buku 1 Malaysia(BB1M) boleh gune tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam,

      Ada beberapa booth yg terima baucar buku 1 malaysia, perasan sbb mereka tampal kertas untuk maklumkn yg mereka terima BB1M...

      Delete
  5. jom ramai2 pakat pi..hehe..bestkan eija

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2..hari ni gov. dah gaji..mmg nak g terjah lagi ni..hehe

      kalau berkaitan dgn buku, novel dan majalah mmg best je pd eija..:)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails