Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, February 20, 2013

Cuti CNY..Ke Kenduri Kawin Schoolmate!

As Salam,

Macam biasa N3 tertunggak baru nak up..story cuti CNY yg lepas..Mama ada kata x pergi mana sgt pun kan.., mmg x kemana sgt pun..ikutkan ada 3 kenduri kawin, 1 kenduri kawin sepupu di perak, 1 kenduri kawin opismate di Johor dan 1 kenduri kawin schoolmate di Sepang. Kebetulan hari yang sama, so Mama cuma dpt hadirkan diri pada kenduri kawin schoolmate Mama je, kebetulan CNY Mr. Papa pun cuti belajar n dekat je kan ada lah rezeki kami untuk g kenduri kawin tersebut.

Excited je nak pergi sbb dapat jumpa geng sekolah, geng sekolah mama yg kira rapat jgk dgn Mama dari sekolah sampai sekarang iaitu Azura dan Along Yus. Pengantin Perempuan pun geng kami masa form 3.


Kami OTW nak ke majlis kenduri kawin @Bandar Baru Salak TInggi, Sepang (9 Feb 2013)




Kami sampai lewat sikit dalam pukul 2.00 ptg, pengantin sedang berarak n duduk bersanding di pelamin..
My friend yg lain pun dah siap makan, kami baru nak makan..huhu

Selamat Pengantin Baru buat Shafina dan pasangannya 
Moga kekal Bahagia hingga ke hujung nyawa..AMIN.

Nasib baik masih berkesempatan untuk bergambar bersama pengantin dan geng sekolah..:)


Serius rasa mcm x puas dpt jumpa kawan sekolah, sbb masing2 lepas tu ada Agenda lain, lgpun my friend Zura pagi tu turun dr JB ke KL, lepas tu dia g shopping di KWC, bknnye dia x ajak joint, tp mama pulak x selesa nak joint sbb nak kena angkut anak2 sekali kan..huhu, xpelah Zura ada masa kita dating berdua ..:)

Selesai kenduri kami duk lepak rumah je...ok lah jgk selalunye hujung minggu Mr. Papa xde di rumah jadual penuh dgn kelas..ini time dia nak berehat di rumah bersama family la kiranya..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Replies
    1. Yup..srnok dapat jumpa kawan lama, kawan sekolah pulak tu..:)

      Delete
  2. Eija... ku kenal la pina ni .. waaa ngampah kan, rugi la dia x dpt adiah dr aku..

    ingt lg lepak ngn dia kt taman area umh suhana dlu + dgn si baktiar jgk ..

    aku ingt muke dia lps bukak abis sume gmbo2 dia..wakakakak kalau tgk muke now lain sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa bukan dia x nak jemput tp maybe dia terlepas pandang..hehe pengantin sibuk memikirkan majlis kahwin, sampai ada yg tercicir list nama kawan2 untuk jemputan, ramai gak yg komen kata x dpt jemputan kan, aku pun dpt thru FB..

      ohh ye ke..pernah jd teman lepak la ni, aku baik dgn pina masa form 3 je sbb kami satu kelas masa form 3..aku rasa kawan2 aku yg kekal baik sampai skrg still keep n touch betul2 budak kelas 3a3 la..Zura harun, Along Yus, Alin, As, Leman.., eh bdk2 form 4 n form 5 pun baik gak..lgpun skrg kan dah ada FB sbg penghubung kawan2 sekolah kan..

      dgn ko sib baik ada blog..x sangka sampai skrg leh rapat dgn ko tau...

      lain ke aku rasa muka pina x berubah..sama je..

      Delete
  3. u have such a gorgeous blog dear,be my follower i'll follow u then http://nina-wns.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam...sonok mama dapat jmpa geng lama..saya last jmpa kawan skool time saya kawen je,.,...pastu sumer sibuk ngan agenda memasing ...hmmm..bilalaaa dapat jmpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg srnok w/pun dpt jumpa 2-3 je pun, tp yg 2-3 orang tu mmg close friend eija :)

      ohh ye ke, kami selalu gak berjumpa sbb kawan2 rajin wat gathering berbuka puasa...selalunya time bulan puasa la masing2 amik kesempatan utk berjumpa dgn buat majlis berbuka puasa..

      Delete
  5. bestnye kak eija..sy dah lama x g kenduri kendara kengkawan ..nak jmpe diorg lg la susah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye ke, ikutkan kebanyakan kawan2 sekolah k.eija ramai yg dah berkahwin pun..kebetulan ni kira slh seorang kawan yg rapat jgk berkahwin, haruslah nak pergi..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails