Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, February 22, 2013

Meeting n Farewell | Eppy Bday My Dear Friend

As Salam,

Hari ni Seksyen kami ada meeting + Farewell 2 org staff unit kami, kiranya hari ni ada agenda..Meet n Eating..hehe.., Alhamdullillah kenyang la makan. Mama bkn nak cerita pasal Meeting n Farewell pun sbnrnya..just nak share celeb bday my friend je..hehe.

Kebetulan ada farewell so our bos sponser kek n kebetulan jgk dlm ramai2 staff Seksyen kami..only my dear friend yg lahir bulan Februari..so kira terus sambut bday dia sekali..Mcm biasa kek order dr Mama Tun Nur Safiya n tulisan atas kek tu pun tulis "Happy Bday Hairani". Eppy Bday My Dear Friend..Moga dilimpahi rezeki dan sentiasa di bawah limpah rahmat dari Allah S.W.T...AMIN.

Choc Cheese Cake..Nyummy2..mmg sedap sgt..


Me n Bday Girl..

Wif Opismate..

p/s: n3 pun short2 je sbb serius x sempat sgt nak update blog n terjah blog kawan2 semua..huhu

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

2 comments:

  1. hehe..comel2 semua kawan2 eija..termasuk eija sekali..kek tu sodapnyaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih k.intan...bertambah kembang lg pipi yg dh sedia kembang ni kena puji comel..

      mmg sedap kek tu tau rasa mcm kek SR..:)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails