Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 14, 2013

Abg Zaquan Demam Panas Lagi & Rutin Check up Bulanan Adik Ziqry yg Terlepas

Muka org demam/x sihat..
Adik Ziqry yg aktif..,
Hari ini Ziqry 1 thn 9 bulan 2 hari
As salam,

Bersiaran dr Klinik Kesihatan Bangi, hari ni kami g check-up bulanan Adik Ziqry yg terlepas..appointment sbnr 31/1/13 tp kad biru adik ada dlm kereta n kereta kan masuk bengkel sebulan..nasib baik jgk la jarak nye x jauh sgt..baru 2 minggu n bkn utk cucuk just pemeriksaan bulanan biasa utk check up 1 thn 8 bulan.

Abg Zaquan pulak diserang demam panas lagi..rasanye br bulan lepas g klinik sampai kena ubat bontot..ni demam panas lg..semlm ptg cikgu dia call mr papa bgtau suhu bdn zaquan tinggi sampai 39 darjah celcius n suruh bawa g klinik ptg semlm jgk, Cikgu dia pun ada maklumkan yg mereka dah mandikan Zaquan sampai 2 kali tp suhu dia tetap tinggi, lgpun klinik kesihatan putrajaya presint 9 sebelah school Zaquan je. Tp papa kata time dia jemput Zaquan tu dh kul 4.30ptg...klinik pun dh nk tutup..akceli ubat demam dia bulan lps masih ada dirumah...itu yg pg ni kebetulan mmg nk g klinik utk check up Ziqry sekali kan je la refer Zaquan di Klinik Kesihatan Bangi.

Mcm biasa ramai sungguh umat manusia di klinik skrg ni.., ni br lps amik ukuran berat n tinggi Ziqry je.., Zaquan pulak tgh tunggu nk amik darah. Hopefully result ok n anak mama cepat sembuh..AMIN.

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. abg nk beralih tahun kutttt. anak2 nak beso gitu lew kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye ke igt kan dah nak masuk 5 thn xde la kena demam2 nak beralih bulan/tahun ni.., kalau ziqry tu ye sbb dia mmg setiap kali nak beralih bulan mesti demam n cirit..lg pun dia baru nak masuk 2 thn.., aku rasa dia mcm baby je lagi..hihi

      Delete
  2. kesian zakuan harap cepat sembuh ye ....
    kelas zakuan ape ek ...5 produktif ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear,

      haah 5 produktif, sama ke dgn fahim, zaquan ni kalau tanye nama kawan sekolah/kelas dia bknnye dia igt, yg dia igt kawan yg pernah tolak dia sampai benjol kepala dia nama dia 'mukhriz'.

      Delete
  3. harap demam abg x melarat.... kalau cek bulanan xpe kot lamba sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin..thanks yana,

      yup kalau setakat lewat 2 minggu misi xde la bising sgt..hihi..

      Delete
  4. anak kite sekelas ... cer tanya kenai tak adib fahim ...hihi
    pastu repot ke aku kegiatan anak bujang aku tu .. nakal ke hape ke ...
    sila korek rahsia dari zakuan .. hihihihi


    nanti ai korek rahsia dr fahim ek ... zakuan cam ne ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..aku dah tanye Zaquan, skjp dia ckp kenal, skjp x, sbb dia x suka kita tanye byk kali, sekali ckp dia bgtau kenal..lps tu tanye lagi x kenal pulak..sabar je la..

      korek jgn x korek, nak gak tau apa pandangan kawan2 dia ttg zaquan.

      Alhamdulillah Zaquan dah sihat..

      Delete
  5. bagusnya cikgu tu yer.... mmg dorang caring... tak risau kalau nak tggal ank kat dia kalu g2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni ok la, selalunya papehal jadi cikgu akan call parents..:)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails