Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 21, 2013

Cuti CNY..Makan2@Pizza Hut ~ Golden Harmony~

As Salam,

Sambung story cuti CNY kami.., story cuti Morib n PD ntah biler la agaknye nak up..malas nak select gambar sbnrnya..tp kalau boleh nak jgk letak gambar..:p

Kalau semalamnya dah makan nasi kenduri kahwin, keesokannya tekak rasa nak makan Pizza Hut..hehe.., bukan tekak Mama sbnrnya..tp tekak Mr. Papa..huhu, ermmm..Mama cuma ikutkan je..(ikut tp Papa bg pilihan Mama yg pilihkan menu), kalau ikut tekak Zaquan asik2 Mc'D tak pun KFC..

So alang2 CNY kan...so kami pun sepakat la try menu Golden Harmony promosi for CNY. 

Kami @Pizza Huta Warta, Bandar Baru Bangi (10 Feb 2013).


Sampai2 je ..Adik Ziqry dah lena tido sbnrnya..tp Abangnya Zaquan pulak kacau adik tido.., mmg la dia bknnye kacau usik2 adik tp cara dia nak dpt perhatian tu dia ckp dia nak duduk sebelah Mama kerusi yg adik tido, nmpk sgt saje jeles ngan Adik padahal sebelum2 ni Zaquan mmg nak duduk dgn Papa je..

Adik yg ketiduran

Adik dan Abg sudah bertukar tempat..sampai akhirnya Adik yg baru nak lena..terjaga..


lepas tu bila Adik dah terjaga sudahnye dia nak Papa jgk yg suapkan makanan..berubah tempat lagi..itu satu peel Zaquan.


Set yg kami pilih..Golden Harmony 1 n kami Add on Golden Platter


Ni dia Golden Crab Clow Pizza..
Rasa Dia..biasa2 je..sedap lg Pizza Hawaiiian Chicken Super Supreme yang kami biasa order, sbbnya kalau perasan topping atas dia tu mmg la salut cheese tp sos dia yg coklat2 tu x kena dgn tekak Mama rasa manis.., Mr Papa pun kata biasa2 je rasa dia..tp kami makan tetap abis licin..sbb mmg hantu Pizza..hehe

Golden Plater..ni mmg sedap ..^_^..


p/s: now..sgt bz..huhu..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. Replies
    1. Tengok mcm sedap sgt.., tp rasa dia biasa2 je AYuNG...
      sedap lagi hawaian chicken super supreme..hehe

      Delete
  2. mengiurkan.. hari tu ada beli pizza jugak p bukan pakej ni.. pakej lain.. tu pun sbb suami dapat baucer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tgk gambar mmg menggiurkan..mesti nak jugak try rasa kan..,
      utk promosi golden harmony ni k.eija rasa, rasa dia biasa2 je yana, sedap lagi set2 pizza hut yg biasa kita order tu...

      ohh makan pizza pakai baucer..syok la..jimat...

      Delete
  3. wahh...kene try nih..gaji oh gaji cepatla masukk... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikut selera masing2..tp ikut selera k.eija, rasa set golden harmony ni biasa2 je tau...tp pizza hut w/pun biasa je tetap kami makan sampai habis..hehe

      Delete
  4. rs cm lama jgk x makan piza ni ..
    leleh liuq

    yup2, weols pun suke hawaiian chicken jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye ke, kalau dah leleh liuq tu haruslah g cepat2 ajak pak ajil terjah pizza hut..hehe

      itulah kan selalunye kalau xde promosi, order set pizza hawaian chicken je..

      Delete
  5. ayu tak penah order selain dari Hawaian Chicken. kalau order lain mesti nak kena ada hawaiian.
    anak ayu pun sama biler ajak makan pizza sibuk je nak mcD la nak KFC la.
    tu si abang nak perhatian mama dan papa dia la tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah maknanye w/pun order set promosi msti order pizza hawaian cicken sekali la ye..

      kami pulak jenis suka nak mencuba rasa menu promo..kalau ada promo baru mesti nak terjah rasa..heheh..

      itulah kan bdk2 mmg prefer Mc;D n KFC je..

      haah..selalu abg yg melebih2 nak perhatian..

      Delete
  6. weeee sedapnye pizza...dhlama tk g mkn pizza nih..huhu

    eija ni url baru kta ye http://amieylee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh dah berubah url, patutla dah x bole buka blog amiey aritu..nasib ada FB masih boleh berhubung...xdela terputus begitu je kan...

      haruslah eija terjah blog amiey selalu..:))

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails