Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 28, 2013

Hadiah FM Penang ~ Suka Komen di Blog Kisah Hati~

As Salam,

Alhamdullillah x sangka tersenarai antara mereka yg suka komen di Blog Kisah Hati, ikutkan Mama tahun 2013 ni jarang sgt dah dapat BW ke blog kawan2 sbbnya Lappy kat rumah dah rosak confirm x dpt dibaiki lagi..kos repair lg tinggi dr beli baru.., jadual kerja pun dah berubah..5.30 dah balik..dulu waktu 5.30 hingga 7mlm sementara menunggu Mr. Papa jemput balik mmg guna masa tu utk BW..hehe, apepun Mama cuba jgk utk BW secara marathon di blog kawan2 time free n komen thru my Note je..tp tula guna Note ni bateri cepat kong la..x puas rasanye..

ehh..terpanjang pulak mukadimah luahan rasa..huhu, Ohh..Tq Yana bg hadiah FM Penang..k.eija ni mmg suka FM pun...bertambah lg la koleksi FM K.eija. FM ni akceli k.eija dah terima sehari sblm cuti CNY hari tu lg tau..Alahamdullillah selamat sampai dalam keadaan yg baik..:)

FM Penang

Sama² Kasih Yana

Suka je singgah n komen di blog Yana sbb Yana pun rajin singgah blog k.eija, lgpun bak kata Yana   walaupun cuma kawan alam maya tapi terasa dekat dihati kan, begitulah jgk apa yg k.eija rasa..:), Moga persahabatan yg terjalin kini kekal sbg sahabat selamanye..^_^..

Kawan2 yang nak bersahabat dengan Yana boleh la terjah blog Yana ~Kisah Hati~

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. samalah kita..kak fieda dpt gak fm dari yana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ye la kita sama2 top 5 commentators di blog yana kan,

      sorry ye k.fieda eija dah lama x BW ke blog akak, nnti ada masa eija dtg melawat...hehe

      Delete
  2. Replies
    1. hehe..itulah dpt pulak hadiah dr mmber blogger, mmg sgt2 hargainya..

      Delete
  3. alhamdulillahh sampai jugak dgn selamat.. sy tgh risau ni.. ada seorg blogger bg tahu FM dia tak dapat.. sdgkan sy dah pos semua.. yg herannya.. hadiah dia menang kemudian dr sy juga dah dapat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah mmg slmt sampai n slmt letak di Peti sejuk :)

      ermm slh posmen la tu boleh pulak surat yg kemudian sampai dulu ye, k.eija pulak sampai skrg ada 2 pos ekspress yg x sampai kpd penerima, mmg la sepatutnya dia return back pd k.eija mcm yg sblm ni Pos Malaysia return back pd k.eija sbb kategori bukan dokumen, tp confius jgk lg 2 sampul tu x return back n bila tanye penerima, penerima bgtau mereka pun x terima.. adeii kesian kan..serba slh kita dibuatnye..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails