Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, February 19, 2013

Posto..Posto..Baru Berkesempatan ke Pejabat Pos Semalam!

As Salam

Firstly, Mama nak minta maaf pada kawan² top commentators/kawan² blogger yg rapat yang Mama janjikan nak bg FM.., FMnye semalam baru diposkan..Maaf diatas kelewatan.

Semalam kebetulan Mama EL barulah berkesempatan untuk buat urusan pengeposan n kebetulan jgk ada kereta, Mr Papa g keje sorang so dia naik motor..dpt la Mama guna kereta untuk uruskan ape yg patut. Ini pun ikutkan Mama beranikan je diri nak ke Pejabat Pos di Seksyen 1, Bdr Baru Bangi..siap minta direction dari Mr. Papa mcmmane nak pergi Pejabat Pos yang paling dekat n senang untuk parking..hehe (Mama kan setakat ni cuma berani bawa kereta pergi balik keja n balik rumah family kat cheras je)

So kepada kawan2, Mama dah pos ye..hope selamat la sampai ke tangan uolss semua. Ini pun ada hutang lg dengan Syiela n Eima.., Syiela sbb Mama baru terima alamat, tp dont worry esok Mama poskan sbb sampul pos ekspressnya Mama dah siap2 beli tinggal nak poskan je. Eima pulak sbb igt nak jumpe bg by hand je..dekat putrajaya je kan, boleh gak bg time waktu sblm masuk opis/lunch hours ke kan..tp x berkesempatan lg ni nak cari masa yg sesuai...kirim kat fahim boleh tak eima..hehe..

Hope selamat sampai, tracking no. nye Mama dah siap simpan..lupa pulak nak bawa g opis n update kat sini..tp if x sampai bgtau la ye kawan2..

Selingan..hehe

Akceli mulanya nak pergi Pos Mini Econsave Reko Sentral, sekali pergi rupanya pos mini urusniaga biasa je..peti pos dia pun x nmpk, nak beli setem pun setem dah abis..itu yg akhirnya gamble je pergi Seksyen 1. Sekarang ni berani dah nak g Econsave Reko Sentral sendiri sbb parking dia byk n luas..so senang nak parking. Zaquan pun sejak dah tahu Mama berani g Econsave..pandai je bodek Mama supaya g Econsave..sbrnye niat dia nak main playground kat sana..

Ziqry x pdn dengan demam nak jgk paw mama ice cream.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. moga fm tu selamat sampai ke destinasi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup harapnye begitulah, dah la lama peram sebulan kat umah ni..hehe.

      Delete
  2. xpe.. lepas ni sure berani g KLCC sdiri .. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...KL x berani lg la Zura..
      tp mmg berharap aku berani memandu x kira tempat..sbb senang x menyussahkan orang..lg pulak asben aku skrg dh jd student kan..byk kenduri aku xdpt nak attend..alasan jauh x pandai drive sendiri..huhu

      Delete
  3. kalau dah terpakasa sorang² pun berani kan... setakat tak jauh ok lg kalau dgn budak² ni... harap semuanya sampai dgn selamat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kalau x jauh berani la k.eija bawa bdk2, sbb anak2 k.eija ni boleh thn ragamnye kalau dlm kereta..

      ermmm..sedey je yana, pos sampul ekspress tu di return back kpd k.eija semula..tp ni k.eija dh pos semula guna pos biasa je..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails