Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, February 28, 2013

Ole2/FM Jakarta daripada Amiey Lee

As Salam,

Hari ni baru ada kesempatan nak update n3 ttg hadiah, td dah update dpt hadiah daripada Yana, ni bertambah lagi koleksi FM eija, yeay dapat FM lagi /ole2 daripada amiey lee, ole2 dari Jakarta..,TQ amiey, amiey baru balik bercuti dari Jakarta n still igt nak bg FM utk kawan2, Nak baca kisah percutian amiey di Jakarta terjah la ke blog amiey lee.

kebetulan eija pun baru balik bercuti dari Vietnam hari tu (N3 Percutian x selesai up lg ni) n igt nak bg FM kat amiey x sangka amiey pun igt nak FM kat eija, siyes eija bkn minta balasan pun atas apa yg eija bg..,mmg ikhlas tau..n tq sgt2 atas FM dan Pen Jakarta ni ye amiey.., sorry eija nye FM utk amiey yg x sampai2 lagi..


FM & Pen Jakarta


Blog amiey lee ni pun antara blog yg eija rajin singgah dan komen sbnrnya, tp hari tu x leh buka dah blog amiey, tertanya2 jgk, ohh rupanye dah tukar URL n now baru amiey aktif semula..tp w/pun x dpt berhubung melalui blog..still boleh keep in touch di FB kan amiey..Hope kita dapat terus bersahabat..teringin nak jumpa amiey..^_^..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

12 comments:

  1. fm jakarta tu uniklah... dr buluh ke tu.. cantik.. bertuah akak dapat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dr buluh..
      alhamdullillah ada kawan2 yg igt kat kita :)

      Delete
  2. hee tq eija buat entry ni... sbnrnya emy pun memang niat nk kasi kawan2 cuma takpat nk kasi ramai sbb bdk opis suma nak gak hehehehehe.... insyaAllah aktif balik tapi kali ni tak war war sgt..pada yg kenal aja..takut jd mcm dulu...huhu byk... yg skodeng hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome dear :)
      hehe..iyelah sama la mcm eija pun mmg niat nak bg kat kawan2 tp xdptla nak bg kat semua org, mana yg teringat tu insyaallah adalah rezeki utk diorg kan...

      ohh ye ke tutup skjp sbb ada yg skodeng ye, ermm bila dh biasa berblog hati tu tetap nak kembali berblogging jgk kan..welcome back amiey :))

      Delete
  3. wah bestnyer..saya pon kalau ada kawan p oversea,,..suke sangat kalao dapat FM..nak penuhkan peti ais katanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah dah jd hobby pengumpul FM pulak..

      Delete
  4. assalamualaikum ... kwn saya pi disney jepun bagi saya ole2 . yg istimewanya kwn lain dapat tapi saya dpt sudu n garfu tembaga . saya dpt tu masa blm ada blog . sekrg terfikir lak nak wat entry utknya . seronok kan bila kwn ingat kita wpun dia seronok bercuti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh buat la sbg kenangan kita jgk kan..Yup srnok sgt bila ada kwn2 yg igt kat kita w/pun souveniar kecik drpd kawan tetap sgt2 hargainya.

      Delete
  5. Best tu dpt fm free :-)..untung kenal ramai kawan kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best, feel dia lain bila dpt hadiah dr kawan2 ni..teruja lebih..hehe
      alhamdullillah w/pun x bersua hanya kenal di alam maya je..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails