Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, August 11, 2015

Aidilfitri 2015 | Raya ke-3 ~ Moh Kita Balik Kg Atok Pulak

Assalammualaikum,

Hari raya ke-3...moh la kita balik kg atok plk, anak² hati mmg dah berada di Kg. Bangi Lama sbnrnya sbb dok igt kat sepupu² dia yg ada dkt sana.

Pagi raya ke-3 tu sebelum kami balik Kg. Bahagia, Bangi Lama, layan dulu tetamu/ sedara belah Wan Ummi datang beraya di rumah, time raya ni la dpt jumpa sepupu² dan anak buah sedara kan.., sedar x sedar anak² buah sedara pun dah besar² dah rasanya...sepupu pun dah tambah bilangan anak.., mama je masih belum ada rezeki nak tambah anak ni..huhu

Zaquan dan Ziqry bersama dua pupu mereka



Ok² jom kita balik kg. atok
ini posing anak² kena paksa bergambar + mama cover drpd nampak gemss namanya..




Lepas zohor kami bertolak balik kg n bila sampai kg..sepupu Zaquan n Ziqry plk dah get ready bersiap nak balik kg nenek diaorang plk, biasala tu bertukar giliran. Sedih la tu sbnrnya abg n adik xde geng tp redha je la ye sbb bknnya x jumpa mlm raya lg dh jumpa..Jadinya aktiviti malam hari main bunga api berdua je la, nasib ada Atok yang rajin melayan cucu main bunga api.. 

Walaupun berdua dah namanya bdk kan suka la tu dapat main bunga api..sbnrnya dlm hati diaorang selain drpd srnok nak jumpa dan bermain dgn geng sepupu dalam kepala dok ingat bunga api dkt kg atok itu yg hari sibuk² mengajak balik kg atok..

Main bunga api..berdua pun menjadi je..





Sekian hari raya ke-3 kami..cepatnya rasa masa berlalu..esok dah hari raya ke-4.., kemana kita ye..

N3 Auto Publish

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

2 comments:

  1. best kalau anak2 dapat balik kampung..so moralnya kahwin ngan orang jauh baru best pi beraya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe la ada pro n cont je kawin dgn org dekat atau jauh pun. yg untungnya kahwin dgn org dekat ni jimat minyak n tol nak balik beraya n x penat nak balik beraya..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails