Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, April 2, 2012

MMS Kiriman Nenek Zaquan Pengubat Rindu Kami Pada Zaquan

As Salam,

Percutian Zaquan kali ni bersama dengan Atok & Nenek (Kulim - Langkawi) msti besh sbbnye hari2 nenek rajin hantar MMS aktiviti Zaquan spjg percutian.

Layankan MMS yg Nenek Zaquan hantar pada Mama, secara tak langsung lepas rindu kami bila tatap setiap MMS yg dihantar oleh Nenek Zaquan ni.

Gambar MMS setakat 1 April 2012

ini la gambar yg mula2 nenek bgtau nak send MMS tp mama x terima, keesokannya baru terima (31 Mac 2012).

ini gambar Zaquan mandi kolam pada hari pertama sampai. 
Sbb malamnya Zaquan call bgtau dia srnok mandi kolam.

Ini pulak Zaquan dah OTW menaiki feri ke Langkawi.. 
MMS diterima pada jam 6 ptg 31 Mac 2012


Dah selamat tiba di langkawi jam 7.30 ptg 31 Mac 2012
Gambar Zaquan & Atok gegar sikit, yg nmpk disini Zaquan cuba berlari tu..

Seronok bermain pasir di pantai jan 12.30 tgh 1 April 2012
sebelum MMS diterima, berborak dulu ditelefon dengan Zaquan, dia sndiri bgtau Abg tengah main pasir dekat pantai ni, Abg seronok..
Happy dengar dia seronok disana..

Malam semalam (2 April 2012) sempat berbual ditelefon lagi dengan Zaquan (boleh dikatakan sehari sekali nenek akan call/kalau rasa nenek x call kami yang akan call) seronok dia bercerita naik Cable Car dengan atok. Mama pun sempat berbual dengan nenek Zaquan, Nenek Zaquan bgtau mmg Zaquan seronok tp masih lagi buat perangai, aduihai igt kan baik2 jerk kat sana..nenek  kata biasalah dia tetap suka nyakat orang..saje gaduh ngan Zizi..pastu dia sndiri yg merajuk...huhu


pic kat atas tu Zaquan bersama Zizi (anak sepupu). Nenek cakap w/pun bercuti nakal2 tetap kena rotan..hehehe..xpe la yg penting dia happy. Gambar mereka naik cable car nenek x MMS sbb nenek kata ada kat dalam Tab Papa dia, nnti balik tgk ada byk gmbar amik dalam Tab..^_^..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. seronoknye zaquan pi cuti2
    rindu kan kak
    saya yg baru pisah ngan zakwan 3-4jam pun dah rindu kat die, huhu!

    kalu kami berjauhan
    kami takleh tpon zakwan
    kalu tpon pun die takkan nak ckp ngan kami
    sbbnye, nnt dia nanges
    biar la die hepi..kalu die nanges, kita pun riso

    ReplyDelete
  2. amboi.. sakan zaquan bercuti..
    adik ziqry jgn jeles..
    nanti tiba masa dapat ikut gak..

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhhhhhhhhh

    tumpang suka layan mms y nenek zakuan hantar tu

    lega hati kita si ibunya kan,,

    ReplyDelete
  4. wahh bukan mainnn seronok ye si zaquan...

    ReplyDelete
  5. seronokknya dia cuti.... dengan atok dengan nenek yer..

    ReplyDelete
  6. nampak seronok dia pegi cuti ngan nenek n atok tu. tak kisah pun papa n mamanya takde ye...

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails