Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, April 2, 2012

Off Blogging!

As Salam,

Bermula hari ni 2 hingga 6 April Mama outstaion ke Penang..Mode sedey bangat nak tinggalkan insan2 tersayang..tp demi tugas kena la jugak. Pagi td siyes mmg terasa sangat nak tinggalkan dak busyuk masyam mama ni (Ziqry)..dah la dia still mengemping ngan mama setiap malam. Pagi td sempat breakfast bersama insan tersyg (Papa & Ziqry). Zaquan masih bercuti di langkawi bersama Atok & Nenek.

pic fresh today

srpn bersama pagi tadi
lwt smpai opis..hehehe

Budak Busyuk Masyam Mama (Adik Comey)

Okey daa..sorry ye kawan2 x sempat pun nak BW blog kawan2..dah nak g dah ni..naik opis car ke KLIA..flight jam 1.40 ptg. Audit mula esok 3-6 April 2012. Hari ni Papa terpaksa cuti 2 hari jaga Adik Ziqry..Moga Papa dapat jaga Adik & Zaquan baik2 hendaknya..Mama mmg tau Papa boleh jaga pnyer..cuma biasala kalau anak menyusu badan ni mmg x boleh nak elak dari berjaga malam & jaga msti cari Mama pnyer.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

13 comments:

  1. selamat berkerja... moga segalanya berjalan lancar.. selamat pg selamat kembali....

    ReplyDelete
  2. Sabarlah dik ye... duduk dgn papa sebab mama outstation.

    Lama pulak tu eija. Boleh tahan ke si comel tu ek?

    ReplyDelete
  3. insyaAllah..papa mesti boleh jaga anak2 tu. jgn risau2 ye eija...

    ReplyDelete
  4. hai salam kenal
    kalo rindu cium baju anak2
    tgk gambar kat hp
    itu yg akak buat kalo berjauhan ngan anak3
    p/s:kalo jauhan ngan suami ok lg kot,
    (kot??)tp kalo ngan anak mula la rasa satu mcm kan??

    ReplyDelete
  5. Lamer gk tu....tu la kn....kita nih ibu2 mmg tu la mslhnyer....rinduuuuuu....ym ari tu pn,baru 2 hari,dh nangess sensorang kt bilik otel...uwaaaa.

    ReplyDelete
  6. Hi. nice blog.Sudi tak add blog sy dlm blog list awk? Kalu sudi bgtau yer supaya kita pun add blog awk kat list kita gak monataslim.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. samala kita.. outstation je.. dah balik dari outstation kena kuar lagi.. ishh.ishh..

    ReplyDelete
  8. salam Eija..syiannya kena tinggal ngan papanya.
    Xper Eija..HB Eija leh handle semua.Ziqry pon nanti baik2 saja sbb papa dia yg jagakn.
    Klu ada mama Eija..tu yg manjaaaaaa sgt.:D

    ReplyDelete
  9. @Masya: terima kasih, Alhamdullilah dah selamat pergi dan balik, cuma bila dah seminggu x update blog..mode nak update ke laut..itu yg update blog pun lambat...huhu

    @Kak Zakie: itula kak lama rasanye..kalau outstation mmg seminggu..
    Papanya ckp kali ni si comel xde la meragam sgt..tp dia terjaga2 jugak cr mama dia tp xde la sampai x boleh tido org yg menjaganya mcm masa pertama kali eija tinggalkan dia dulu..maybe ini kali kedua eija tinggalkan dia (outstation) n dia pun dah nak masuk setahun..

    @Izan Ishak: Alhamdullillah mmg Papanya boleh jaga, lagipun Papanya bkn jaga sorang, Papanya balik tido umah Mak & Ayah..heheh

    @Sue Zainun: itu la mmg lama sekali keluar outstatiion sampai 5 hari, kalau g jauh smpai kena amik waktu cuti ari Ahad dh kena bertolak...

    @ZuraYusof: hai salam kenal, terima kasih follow blog eija,
    nasib baik la zaman skrg ni ada HP sbg penghubung kan, dapat 3G & MMS, eija hari tu mmg sembang guna 3G...dapat la tgk muka anak2..lepas la rindu..
    hehe..bila dah jd ibu ni mmg perasaan lebih utk anak2..tp ngan papanya pun rindu gak..

    YaYaNsMuM aka YM: btol2...mmg itula masalahnya..terigat2 kat anak2..

    Mona Taslim: terima kasih follow blog eija,
    Eija dah follow balik & dah add dalam bloglist eija dah..:)

    @~aYu~: mmg sama la kalau camtu sbbnye eija ni mmg nature of work audit..nak x nak kena g outstation, bulan depan kena outstation lg ni ke terengganu pulak..huhu

    @Cik Jue aka Ibu Farisyah: terima kasih, akceli eija bkn g berkursus,kena bertugas luar..Audit ke Penang, Alhamdullillah dah selamat pergi & balik..:)

    @Azatie Sayang: Salam k.atie, heheh, btol tu Papanya yg jaga so xde la risau sgt lgpun Papanya bkn jaga sorang dibantu oleh family..tp itula naluri ibu kan x boleh berjauhan dgn anak, msti rasa risau dan rindu..

    ReplyDelete
  10. ziqry anak mama. hahaaa. mata dia sepet sungguh.

    ReplyDelete
  11. @Cha: heheh..mmg pun, tp bila dah 5 hari x jumpe dia boleh terus rapat dengan papa dia tau..
    mata dia sepet sungguh sbb masa mamanya preggy minat sgt tgk citer korea..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails