Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, April 19, 2012

Tournamet Bowling Opis Papa (Geng Hati Panas) & Games Time!

As Salam,

Ini story masa cuti umum pertabalan Yang Di Pertuan Agong 11 April 2012 lepas, cuti kami teriisi dengan jadi penyokong kuat Papa main bowling (Tournament Bowling Geng Hati Panas bulan keempat). Kami ke Alamanda. Kami mmg penyokong setia Papa, cuma Papa jerk yg selalunya malas nak bawa kami bersama ke tournament bowling. (Alasan nnti Zaquan buat peel, hilang mood Papa nak main..huhu).

Macam biasa Opis Papa buat tournament bowling setiap bulan, kalau thn 2011 diorang main liga, kali ni x main liga dah tp still buat tournament bowling setiap bulan.

Penyokong Papa, Jelas nmpk Ziqry minat tgk papa main bowling, kalau nak tau Ziqry akan leka tgk Papanya main bowling dari sudut atas ni..Abgnya pulak sibuk nyakat adik, tgk la ni, abis dipeluk kuat adiknya yg tgh leka tgk Papa & kawan2 main bowling. Bila Abg turun lepak ngan Papa kat tempat main bowling, Adik jeles tgn menggapai nak Papa dukong jugak..:)


Sementara menunggu Papa abis main 3 frames, sambil2 tu kami bertiga berurut kat mesin urut ni..Zaquan mmg cukup pantang nmpk mesin urut ni, msti dia minta nak berurut di kerusi urut ni...huhu


Zaquan time ni dah x sabar nak ajak papa g main games kat depan ARL Bowling ni..
Papa pulak sedang menunggu giliran pengumuman pemenang dan sesi terima hadiah


Papa dapat tempat ke 4, hadiahnya RM50,
Jadilah dapat la Papa belanja kami lunch.
Kedudukan Papa turun naik, turun naik tp masih dalam ranking top 10 selalunya. Pernah pegang title Juara tau..(tumpang bangga..hehehe)


Ini la masa yg dinanti2 kan Zaquan..Games time..hehee


Adiknya pun boleh tahan..


 dah dapat stering sampai x mo lepas..pastu berani pulak ni berdiri..



setelah puas anak2 main games, Papa belanja kami makan dgn duit hasil kemenangan di Burger King. Terima kasih papa ♥

Pic Selingan
Tournament Bowling Geng Hati Panas bulan Ketiga (4.3.2012)
Masa ni kami baru balik dari bercuti di PD terus pecut ke Alamanda, 
time ni Mama & Adik jerk sbb Zaquan masih di PD sibuk mandi pool ngan Atok, Dania & Kakak2nya.

See..adik yg sgt behave & suka tgk Papa main bowling..sampai Papa dtg tegur "Adik suka tgk org main bowling ye, smpai x berkelip2 tgk papa main bowling..)


pin bowling ni bkn Papa yg dapat, tp utk juara , time ni Papa dapat tempat ke-6 hadiahnya RM60. (hadiah bergantung kpd berapa ramai penyertaan, kalau ramai penyertaan, dapat la hadiah byk sikit)
pic ni saje nak tunjuk team diorg siap ada baju.."Geng Hati Panas"
kenapa nama Hati Panas x pasti la pulak, maybe sbb diaorg ni suka bikin panas kot..main psyco..hoho..


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. tahniah utk papa zaquan n ziqry! yg bestnya sbb dapat habuan makan burger king lagi tu...

    ReplyDelete
  2. @Izan Ishak: terima kasih Izan,
    hehee..itula dapat la merasa duit hasil kemenangan Mr. Papa :)

    ReplyDelete
  3. tahniah.....memang jaguh bowling rupanya..papa dapat hadiah..mama dan anak2 tumpang merasa....hahahaha i like...

    ReplyDelete
  4. wahh...congratss...terer2..hehe. tang blnje tu yg best skli kn?:D amboiii, si adik...same la ngan dak yayan tu ha...ekeke

    ReplyDelete
  5. baru pasan papa zaquan dh xde jambang lew...

    laki ko pun suke bwling ye, aci je nak main kt kjg ke ..

    aku dh lama ngidam ni , adehhhh .. now x leh berbowling lg huuhhu

    ReplyDelete
  6. dah main bwling, opis pun dah lama tak buat lawan2 mcm ni... kan best sesekali... hebat tu.. papa zaquan menang... dapat makan burger king lagi...

    ReplyDelete
  7. wah.. best tu.. papa menang.. semua dapat mkn best2... yeayyy... papa belanja... seronokkan.. hihi

    ReplyDelete
  8. @Cik Jue aka Ibu Farisyah: terima kasih, hehee..itula tumpang bangga dan merasa hasilnya..:)

    @YaYaNsMuM aka YM: terima kasih,
    hehe..btol2 mstila best bila papa belanja kami mkn..
    kesukaan sume kanak2..:)

    @fazilzura: ermm..dah lama dah zura dia cukur, tp biasala kalau nak sentiasa kemas kena hari2 cukur, dia malas nak cukur selalu, tu yg skjp berjmbang skjp x..huhu

    geng diorang selalu main kat alamanda maybe sbb ramai yg dok area putrajaya,

    ala zura aku masa ngandung 7 bulan selamber jerk main bowling jnji kena hati2 n lepas gian nak main bowling..tp masa baru2 ni kena hati2 lebih lagi la, kalau x berani mmg better jgn main..tgk jerk la org main..hehe..

    @Masya: yup mmg best sesekali dapat main, kami pun dok buat sebulan sekali main utk suka2 jerk pun..mcm en suami ni mmg setiap bulan main utk tournament..
    Alhamdullillah..

    @IntaNBerliaN: hihi..mmg srnok..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails