Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, April 10, 2013

WW | Macam Berkelah Tepi Pantai

As Salam,

Ahad lepas (7 April 2013) Mama bawa Zaquan n Ziqry g swimming lagi, kali ni terjah waktu petang pulak (5.30pm - 7.00pm). Lihat la my son g swimming mcm nak berkelah tepi pantai, semua mainan kalau boleh nak dibawa, siap bawa traktar budget ada pasir ke anak²ku, dh ckp jgn bawa tp dibawanya jgk..so layankan aje..


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Hahahaaa..pasir xder main traktar dalam air pun jadilah....


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

16 comments:

  1. tak takut betul adik yer.. kat tepi kolam macam tu... traktor pun jadilah dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dia x takut langsung yana,
      kolam dewasa pun dia berani terjun..hehe

      Delete
  2. Jadikla ye ziqry ;)
    Nak main pasir kene mandi kt pullman la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ikutkan swimming pool pusat maritim ni mmg sebelah pullman je, tp diorang kalau dh dpt kolam mana igt tempat lain dah..

      Delete
  3. salam..dah lame x singgah sini..
    bestnyer ank2 swimming..

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam,

      eija pun sama lama x singgah blog mama3heroo..
      skrg ni time utk BW semakin kurang

      mmg best, bkn anak2 je mama dia pun sama beriye swimming..hehe..

      Delete
  4. tak dapat pasir...air pun jadilah mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh, antara air dan pasir mmg mereka lebih suka main air sbrnya cik jue...

      Delete
  5. Janji dapat main adik tak kira. Si abang mesti sibuk mandi tu yg adik main sendiri ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu k. zakie, abgnye dah sibuk terjun2 kolam ngan kawan2, adik pun main sendiri je lah

      Delete
  6. budak janji boleh main ... tak kisah la .. asek repeat mandi pool je ..syok la bebudak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. minggu sblmnya tu kan x pergi sbb ziqry chicken pox,
      so zaquan mmg merengek la nak pergi bila tgk adiknya dh sihat..
      bangun2 pagi terus tanya 'kita nak g swimming kan'
      x menahan semalam boleh dia ajak lps mkn malam 'mama jom kita g swimming'
      nasib la alasan kukuh, swimming pool kan malam tutup..

      Delete
  7. amboiii suka abetul main air..so sweet je tgk dorang pakai baju mandi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg suka betul 2 beradik ni dpt main air n mandi pool, ziqry tu x pdn dgn kecik tau, mmg dh paham erti keseronokan mandi pool.

      tq aunty, time ni adik pakai baju mandi abg

      Delete
  8. Anak2 ni...otak dorg cerdik btl kn. Idea tu dtg buat emak ayah jatuh simpati. Tgk ziqry main bajak atas jubin dh terpikir nk mndi laut pula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu cha, lg pulak anak zaman skrg..lg bijak2..

      nnti abi cuti ajak la abi bercuti ke laut bawa emak bersama 3 askarnya..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails