Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, April 17, 2013

Teaser Family Trip @Pulau Pangkor| 1st Time Bersnorkling

As Salam,

Hari ni mood kelaut nak update blog n BW, baru blk dari bercuti di Pulau Pangkor(15-16 April 2013), OTW blk bercuti kereta pulak breakdown n Ziqry pun x berapa sihat tp hari ni still dtg keje spt biasa (naik motor 4 beranak hari ni). Pic2 percutian Pulau Pangkor dah upload laju2 dkt FB..hehe, sbb dah dpt rasa mood update blog mesti kelaut bila blog pun sama bercuti n mesti story holiday akan tergantung setengah jalan..:p [rasanye utk thn 2013 ni mmg Mama x up2 pun N3 percutian 2013 kami (Morib dan PD), Vietnam pun setengah jalan..]. 

Teaser Family Trip @Pulau Pangkor dgn 2 keping gambar ni dulu ye..

All Family Members..Happy Semua 


Pengalaman pertama Mama bersnorkling..mmg besh..
sygnye xde kamera waterproof utk amik pic ikan2 cantik dlm laut ni..


p/s: Walaupun aktiviti full dgn mandi laut n kolam je tp enjoy sgt..Hope ada masa la nak up full N3 percutian Pangkor ni nanti..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Aah hope ada masa.. Xsbr saya nk bace ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nad sudi nak baca :)
      k.eija ni semangat mmg la berkobar2 nak cerita semua at least sbg kenangan n panduan kita sendiri kan, tp tu la mood nak update tu..bila dh lama tinggal sikit mula la bz nak update cerita terkini pulak..

      Delete
  2. bestnyer bercuti kt pangkor.m3h dah 2 kali sampai sane..tp lum pernah bersnorkling nih..takut..ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best, pengalaman pertama eija bersnorkling n pengalaman pertama jgk eija sampai P.Pangkor ni.

      sbnrnya x perlu risau/takot sbb kita guna alat dia n siap pakai jaket keselamatan.

      Delete
  3. Eija... sicomel dua-dua zaquan dan Ziqray pun ikut sama bersnorkeling... seronoklah mereka.
    Kakak tak pernah lagi tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah zaquan n ziqry pun sgt teruja, especially zaquan la mmg happy betul dia dpt naik bot, mandi laut dan bersnkorling, adik ziqry je lah mood x berapa baik sbnrnya time ni badan x berapa sihat tp aktiviti kami semua tetap berjalan dgn lancar n happening.

      eija pun baru pertama kali kak bersnkoling ni, mmg sgt srnok.

      Delete
  4. lama tak pg pulau pangkor.... rindu rasanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh kalau rindu dah menggamit, kena la cari masa yg sesuai n pergi, mcm k.eija ni mmg x rancang nak pergi pun sbnrnya tau..itu yg srnok lebih sbb pertama kali sampai p.pangkor ni..hehe

      Delete
  5. eija...bestnya dpt snorkeling satu family. dgn bby maisarah pun masuk sekali ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best izan, haah baby maisarah pun joint kami semua bersnorkeling.., yg x joint asben eija..dia tukang amik gmbar..hehe.

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails