Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, October 27, 2013

Adik Pun Sama Anak Manja Papa!

As Salam,

Petang td kan hujan, so sedap je 2 beranak ni tido, minggu ni Mr Papa xde kelas sbb exam week (Isnin-Rabu..ada paper final..skjp je dh abis semester 2). Sbnrnya aktiviti kami tengahari td g berphotoshot 1 family di studio sempena dgn Adik kedua Mama Konvo, Alhamdullillah dia dh berjaya genggam Master...Tahniah adikku.

Berbalik pd tajuk n3, nampaknya Adik Ziqry pun sama mcm Abgnya sudah jadi anak manja Papa, diorang ni masa kecik time mengemping mmg rapat dgn Mama, even skrg pun Ziqry dh 2 thn 5 bln still menyusu bdn lagi (campur formula + BF), tp bila dah besar memasing rapat dgn Papa..dua2 anak manja Papa tau..jeles Mama tau..huhu.., Abg Zaquan xde, masih bercuti di Vietnam bersama Atok n Nenek, so kebosanan 2 beranak ni..cuaca pun sejuk hujan..apalagi layan tido la...

snap curi2 je time diorang sedap tido..heheh..
nampak sgt lena diorang tido kan..
anak manja papa mau tido atas bdn papa je..


Tido atas kerusi je pun tp lena tu..
Adik lena sedap kena peluk la tu..


Akhirnya adik tersedar minta susu, tp lepas tu sambung tido berbantalkan lengan Papa..


tetiba je up n3 hujung minggu ni sbb tgk diorang lena tido, dpt la Mama on komputer dan menaip n3..hhehee..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

8 comments:

  1. Salam Eija..kt tpt k.atie pon hujan lebat....mmg sedap tido!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam k.atie,

      itulah kan, sedap tido time cuaca hujan n sejuk ni, tp 2 beranak ni je yg lena tido, eija amik kesempatan update n3..hehe

      k.atie rajin sungguh time2 hujan ni ke dapur buat donut gebu ye.., eija g ngeteh kat mamak je, blk dr ngeteh, itu yg 2 beranak ni lena tido..

      Delete
  2. lenanya 2 beranak ni tido.. akak ambik gmbar pun xsedar ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha,..tu la pasal..mmg x sedar pun..

      Delete
  3. mmg anak ayah betul ni.. baring kat ketiak ayah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah pasal tp bila time nak mengopek pandai plk cari mama dia..

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails