Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, October 4, 2013

Berjumpa Dengan Blogger Friends Eima Lagi..

As Salam,

Eima dah wat N3 perjumpaan kami - http://mysweetzlife.blogspot.com/2013/09/buah-tangan-dari-bandung-keija-sweetmama.html. Macam biasa Mama baru terhegeh² nak update N3..huk².

Akceli ni bkn pertama kali kami berjumpa, dh byk kali jgk kami berjumpa cuma x berkesempatan je nak bergambar n update n3. Anak² kami satu taska n tadika so kami pernah la bertemu masa hari pendaftaran sekolah anak dan hari sukan sekolah anak² . Eima jgk merupakan 1st customer yg beli Tupperware drpd Mama...hehe dan selebihnya kalau ada brg nak bagi (hadiah/ole2) Mama lebih senang jumpa direct je dgn eima, sbb kami sama² keje putrajaya, so senang nak jumpe.., tp jumpa hantar barang je, x sempat la nak lepak sama² borak² panjang.

Kali ni jumpe pun x sempat nak lepak², sbb Mama terjah rumah eima ni waktu dh nak maghrib, x sedap plk lepak rumah org time² senja gitew kan (balk drpd opis n jemput anak² terus g rumah eima, kalau boleh mmg nak jumpa cepat² nak bg ole² x mau simpan lama², tp sorry la pada kawan² yg Mama pos..lewat terima drpd Mama). 

Mulanya Mama terima WhatsApp drpd eima menjemput Mama hadir ke jamuan raya di rumah dia, kebetulan time eima jemput tu Mama bercuti di Jakarta Bandung, itu yg org berbudi kita berbahasa..org menjemput kita dtg rumah, x dpt nak dtg terus offer ada nak kirim pape x..hehe, eima nak kirim kain, Mama x kisah kalau ada org nak kirim, tp beli pun ikut budget Mama je la.., kebetulan rasa mcm rush sgt shopping kat Bandung tu, so main beli je la, bila sampai Jakarta tgk byk lagi kain² yg cantik pd harga yg berpatutan. Nasib eima kata ok je pilihan Mama tu, sampaikan Mama pun sama terpengaruh nak beli Kain Lace buat tampal kat baju kosong.

Perjumpaan pada 30 Ogos 2013
Khair Zaquan bersama anak² eima (Adib Fahim dan Alisha), Ziqry time ni manja nak berkepit ngan Mama.


CnP pic dr n3 eima

welcome dear, happy bila org lain happy terima ole² yg x seberapa drpd kita tau.


Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy² gambar² peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. Mula-mula teman blogger lama-lama selain pelanggan business juga dah jadi kawan mesra sebab dah selalu jumpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu k.zakie, daripada teman blogger boleh jadi kawan baik kan..:))
      itu slh satu kelebihan berblogger menambah kenalan n srnok bertukar2 pendapat dan mendapat sokongan kawan2.

      Delete
  2. Syok zaquan jumpa kawan setadika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..suka dia,
      time ni eima ada ckp fahim mood x berapa ok sbb sakit gigi, esoknya balik sekolah zaquan terus cerita, 'mama gigi adib fahim yg goyang semalam dh tanggal'. kiranya bila dh tau mama dia baik dgn mama fahim makin baiklah dia dgn fahim.., ada point la dia nak bercerita ttg kawan2 dia dkt kita.

      Delete
  3. bestkan kwn blogger jd customer pastu jd rapat....rezeki eima dpt kain dr bandung

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..mestila best, ikatan silaturahim kekal terjalin :)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails