Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, August 13, 2013

6 Syawal..Sudah Mula Bekerja

Salam 6 Syawal,

Ramai ke kawan² blog Mama ni yg turut sama bekerja hari ni, x berkesempatan nak BW lagi ni (leka berFB n IG je..hehe), hari ni Mama dah mula bekerja, mood mmg kelaut la..hari pertama bekerja slps syok berjalan cuti raya..mmg malas je nak g keje kan. Kami ni w/pun x beraya ke mana sgt, kg pun dekat2 je tp masa kami pack jgk sampaikan tengah malam semalam baru sampai rumah kami tau, kain baju pun x sempat mendobi lg..semalam bz settlekan segala urusan sblm nak g holiday next week.

Hari ni g opis sunyi sepi je opis, 2 orang je yg bekerja di Unit Mama ni termasuk Mama, itupun kalau dikira Seksyen 4 org je yg keje di Seksyen Mama hari ni, kawan² ramai yg mula bekerja pada 8 syawal. Cafe pun x buka lagi ni, pagi td sib baik Mr. Papa nak bawa g breakfast sama2..breakfast kat Mamak la, mane lagi.., tengahari ni thn lapar je..nasib dkt opis ni ada MyShoppe boleh la nak mkn kudap²an..huhu

Mood nak update story raya blom sampai lagi sbb pic x transfer lagi, tp di FB n IG beriye dh Mama upload..hehe

Pic 6 Syawal @ Atas Kerusi Menghadap PC & HP..:p


p/s: pipiku makin boolat..adoiyai mcmmane ni..susahnye nak diet..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. cantik tudung kak eija, samalah pipi saya pun .. nak buat camne.. redhoo jerlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yana, tudung ala² Fareeda je mampu beli, Tudung fareeda x mampu lg nak beli..hehe

      sbb redho je la ni yg selamber je makan x diet..huhu..

      Yana still slim lg, k.eija ni bkn pipi je boolat bdn pun ikut naik sekali..

      Delete
  2. saya da start keje semalam...hari ni mood pun masih ke laut..selamat memulakan kerja...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kan silap2 minggu ni mmg minggu ke laut, lgpun mmg xde kerja urgent pun..,anyway tq..:)

      Delete
  3. bolat2 pun ttp comey je ...
    khair pi skool ek ari ni ??
    syok la fahim ade kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..comey la sgt..anyway tq,
      x pergi pun, semalam n hari ni duduk umah atok n nenek dia sbb kami dok igt taska buka esok 14hb..,kalau x silap surat dr pengurusan taska bgtau tutup sampai 13hb kan.., xtau plk dh buka hari ni, owhh fahim dh g school la hari ni ye...

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails