Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, August 5, 2013

♥ Bookmark Raya & Felt Handphone Strap ♥

As Salam,

Yeay dpt kad raya lg..kali ni dpt bookmark raya n felt handphone strap dari blogger Ina@ IntaNBerliaN. Cantik la bookmark raya ni siap ada gambar ina bersama puteri²nya Alisha & Aqilah. TQVM Ina..^_^..Aklceli mama join segmen bookmark raya ni di blog ina dimana ina offer kepada semua yg berminat utk join dan akan dpt bookmark raya dr beliau..bagusnya bookmark raya selain dr tanda ingatan sempana hari raya dpt digunakan sbg bookmark n sudah pasti setiap kali terpandang bookmark ni kita akan mengingati pengirimnya..., confirmnya ina, k.eija akan sentiasa igt pada ina :), x sangka dapat Felt Handphone strap  sekali..TQ sekali lg ina..k.eija suka :))

♥ Bookmark & Felt Handphone Strap ♥

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. alhamdulillah dah dapat..

    selamat hari raya kak eija..
    mintak maaf salah silap yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya buat ina sekeluarga jgk :)
      Maaf Zahir & Batin

      Delete
  2. wah .. good2 ..
    cute je book mark tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cute lgpun pic di bookmark tu pun cute sgt :)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails