Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, August 14, 2013

Aidilfitri 2013 : Family Pic. Aidilfitri Pertama

Salam 7 Syawal,

Untuk N3 pertama Aidilfiti 2013 ni layankan gambar wajib 1 family dulu ye.., nak bercerita ttg Aidilfitri 2013 kami pun cerita nye lebih kurang sama je setiap tahun..hehe. Hari Raya la kesempatan diambil untuk bergambar 1 family kan, ye la dh pakai baju cantik² & sedondon..rugi rasanye kalau x dpt bergambar sbg kenangan. Tema Raya tahun ni..Orennya MakNgah..hehe..

Family Pic ~ Aidilfitri Pertama @ My parents House ~Bt.10, Cheras, Kajang.


Family Pic ~ Aidilfitri Pertama @ Rumah Unyang Zaquan & Ziqry ~ Sg. Kantan, Kajang.


Salam Aidilfitri 2013

Maaf Zahir & Batin.

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

10 comments:

  1. Selamat hari kak eija, cantiklah baju akak bunga² kecik warna oren mcm tu ... gambar 1 family wajib.. hahaha .. saa pun x upload lg ... sbb xde idea nak mengarang ... samalah aktiviti wajib raya pertama selalunya sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slmt hari raya jgk buat yana n family.., Tq, thn ni baju raya 3 helai cotton made in vietnam, punyelah g vietnam awal thn hari tu, simpan buat baju raya..hehe, patutnya nak buat tema coklat nak pakai baju MIL bg tp bj yg MIL bg tu x sempat siap sbb last minute br sibuk nak cari kain lining pdhal kain ela cotton akhir thn lps lg MIL dh bg..huhu

      Delete
  2. syok ade gambo cun ..kami non ade .. klu ade pun anak2 tak bg kerjasama

    ReplyDelete
    Replies
    1. cer tgk betul² gambar family k.eija ni, samalah kita, ikutkan anak² mmg susah nak bg kerjasama..merayu2 kat anak nak amik gmbar 1 family ni..hehe. tgk la khair zaquan tu dia dok pejam2 mata bila kita suruh amik gmbar, bila abg sporting amik gambar, adik plk mata x memandang.., asal ada je la..jnji 1 family..hehe

      Delete
  3. Sedondonnyaaaaaaaaaa orennnn..
    Cantik... ;D
    Sis,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri..
    Maaf Zahir & Batin dari kami.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :))
      thn ni mmg sedondon betul..oren gitew..hehe

      Sama la kita ye, slmt hari raya, maaf zahir & batin.

      Delete
  4. selamat hari raya kak eija.. alahaii berkenan plak tgk corak baju akak tu.. comel je.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih ina:)
      corak baju k.eija tu bunga kecil2..ala biasa je ina, baju cotton je.

      Selamat hari raya juga buat ina sekeluarga :)

      Delete
  5. betul..time raya le time senang nak bergambar keluarga...
    klu tak maaf...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa..itu la kan, lagi pun hari raya semua family berkumpul itu yg srnok utk bergambar...:)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails