Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, November 23, 2010

Alhamdullillah..Majlis Kawin Adikku Berjalan Dengan Lancar - Part 1 - Akad Nikah

Salam sume..

Alhamdullillah..majlis kenduri kawin my younger sis berjalan dengan lancar..cuma yang x okeynye my son yg sgt rapat ngan Mak Ngah dia ni wat peel...time my younger sis sedang berarak untuk bersanding pulak tu..kalo bole dia nak naik bersanding sekali..huk2..

okey kita mulakan dengan layan pic2 masa hari akad nikah..

akad nikah telah dijalankan di Masjid Nurul  Ihsan, Taman Megah, Cheras pada hari Sabtu (13.11.2010) jam 11.00 pagi.

debaran saat menantikan lafaz dr pujaan hati..
 Syukur Alhamdullillah  mereka selamat diijabkabulkan dengan sekali lafaz.
 Sesi membatalkan Air Sembahyang
Mas kawin dr pihak lelaki - RM1,000
Sesi saling bertukar2 sarung cincin

Makan time

 selepas selesai majlis akad nikah..seterusnya sume tetamu dijemput untuk makan..majlis makan juga diadakan di perkarangan luar Masjid..memandangkan khemah pun telah tersedia ada di Masjid..so pihak kami hanya perlu memastikan pihak caterer meyediakan makanan in-order..alhamdullillah sumenya berjalan dengan lancar.

sesi bergambar 1 family..ini la my family..,my son xde dlm ini gmbr..sbb sedang syok berlari2 dlm masjid..dh ramai geng la katakan..

 yang ini pulak pic di rumah sebelum ke Masjid..nak bergmbr atas pelamin..terselit pulak my son kat tgh2 tu.
hehehe..yg ini mama zaquan n zaquan nak enterprame jgk dlm ini cerita..

ok...nnti continue dgn pic2 hantaran pulak ye.

6 comments:

  1. cantiknya pelamin..pengantin pun comel.. lain yek ija n sis... apapun selamat pengantin baru buat mereka

    ReplyDelete
  2. salam eija..

    cutenya..cantik2..euka lihat pengantin....

    eija sekeluarga pun sedondon...pink...(sah kan, memang eija suka warna pink..heheheheh)


    semoga bahagia selamanya pasangan merpati itu..

    ReplyDelete
  3. @Hezesuze : hehe..mmg sama padan..thanks akak

    @e_da: thanks @_da.., rasanye kami adik beradik mmg muka x sama..lain2..

    @Siti Ruhayu : thanks ayu..amin., hehee..itu la 2 hari tema pink purple..padahalnye tema pengantin perempuan hitam merah..lari sikit tema..hik3..

    ReplyDelete
  4. takper.. janji baju semua sedondon..

    ReplyDelete
  5. @Cute MuM : hhehee..yup yg penting sedondon..:)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails