Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, November 1, 2010

Detik 12 mlm 16 Oktober 2010 - Happy 30th Besday Papa ZaQuaN

Salam sume..!

n3 ni lewat sweetmama publish..igtkan sempat wat auto publish masa g holiday seminggu..x sempat jgk..+ sehari selepas sambut b'day papa zaquan, gambar b'day pulak x boleh nak upload kat pc ni..hehee..dh masuk bulan baru pun..ohh..sudah 2 minggu berlalu...baru la ade masa nak publish n3..
yg penting b'day papa zaquan disambut tepat pada masa dan harinya..^_^

HAPPY 30th B'DAY MY DEAR..WITH ALL OF MY LOVE!!!


B'day Kek Papa..sorry la ye x dapat nak belikan kek kegemaran papa coklat indulgence Secret Recipe..dpt belikan coklat moist dr uncle pun okey gak..rasanye sedap tau..ala2 coklat indulgence jgk..


 Sesi Potong Kek...Zaquan yg excited nak potong kek..mcm besay dia pulak..

 Dania pun nak bergambar ngan abg zaquan n paklong..
balance kek yang tinggal..haa..kan dh bgtau kek ni rasanye sedap..dh tinggal sikit ..hehee

Akceli planning nak potong kek detik 12 mlm ni last minute planning bila my mil tanye zaquan mlm ni ade potong kek tak..bila dia dgr potong kek..mula la dia excited..asik sebut nak kek jerk..mulanye sweetmama  planning nak celebrate beday papa zaquan esoknye saje sbb b'day papa zaquan  jatuh pada hari cuti..hari Sabtu..

At lastnye..sweetmama pun ckp ngan papa xpe la...mama belanja kek malam ni..kebetulan kedai kek uncle tu dkt seksyen 4 tambahan jgk..so on the way balik dr amik zaquan ..terus beli kek..n sweetmama pun terus sms my mil n my adik2 ipar utk joint sesi potong kek abg diorg..

Alhamdullilllah..planning berjalan dgn lancar..mak, ayah n adik beradik papa zaquan dtg utk memeriahkan majlis potong kek sempena ulangtahun kelahiran abg yg ke 30 tahun...tempatnye di Impian Maju ..restoran mamak kegemaran kami sume melepak..hehee..

p/s : pic mmg x byk..sbbnye sweetmama candid guna h/p jerk..huhu..

4 comments:

  1. janji dpt tgk kek, yummi-yummi. tgk kek tu pun dah tau kesedapannya. =)

    Selamat Ulangtahun Papa ZaQuan, huiii lama lagi mrABi nak cecah 30 niii.

    ReplyDelete
  2. takper2..dapat gak publish entri untuk kenangan...
    Dania nampak tak sabar pulak dalam gambar tue... hehehe..

    ReplyDelete
  3. @Cha : hehee..thanks..mmg sedap kek tu..,wahh..mrABi muda lagi la tu..kami ni dh masuk club 30's

    @Cute MuM : btol2 ..mmg simpan utk kenangan..hehe..dania mmg dh x sabar nak makan dh tu..

    @Adeeya: yup..mmg yummy2 mcm ice-cream rasanye..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails