Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, November 3, 2010

X boleh Nak Aktif Main Badminton

Halluu..selamat petang..

n3 sebelum beberapa minit lagi nak balik sementara menunggu mr. asben jemput..

selalunya setiap ari Rabu sebulan sekali sweetmama akan joint main badminton anjuran club opis sweetmama ni..tp skrg ni dh masuk 3 bulan dh x main ..iye la mula dr bulan ogos kita puasa, pastu sept raya pulak, lepas raya bulan okt schedule sweetmama penuh ngan audit n holiday..tup2 sweetmama confirm pragnent..now dh nak masuk 3 bulan usia kandungan sweetmama...alhamdullillah berita yg menggembirakan tp dlm masa yg sama sweetmama x boleh la aktif main badminton..

Akceli me tetiba teringt nak wat n3 ni bila td my friend ckp..sedih la pulak..selalunya dia g main badminton dgn sweetmama..tetiba skrg ni dia g sorang2 w/pun sbnrnya ahli dh semakin ramai yg joint main..maunye x sedih..selama ni pun sweetmama aktif main badminton pun sbb my friend ni la..sweetmama tumpang dia setiap kali nak g main badminton ..pastu kol 7 papa zaquan jemput la sweetmama kat sane..

Mulanye sweetmama bgtau kat my friend..sweetmama nak jgk main w/pun sweetmama pragnent sbbnye sweetmama rasa sweetmama main xde la terlompat2 sgt..main suka2..papa zaquan pun benarkan sweetmama nak main ..lg pun br 3 bulan kan..larat lg nak angkat perut..tp my friend x berani nak tanggung risiko if terjadi ape2 masa me srnok main..sbbnye dia rasa bertanggungjawab..sweetmama g main badminton tu tumpang kereta dia..main badminton dgn dia..ermmm..bila dipikir2kan ade betulnye..lg pulak dia asik dok ckp..jgn..bahaya..sweetmama pulak yg jdk takut..

Akhirnya ..now..setiap hari rabu petang..xde la sweetmama dpt main badminton lagi..hope lepas bersalin nnti..(lama lg daa..Mei 2011) diorg aktif lg main badminton..sweetmama ni br jerk nak aktif bersukan..siap beli raket baru lg..+ dpt raket free dr my friend lg..punyela kwn2 bg semangat..alih2 kena rehat pulak skrg..

P/S : mmg dh jatuh cinta dgn sukan badminton..sbbnye sweetmama sblm ni jenis kaki bangku..jgn harap la nak bersukan..thanks my friend..

7 comments:

  1. owh time bercinta ngan abg pomen selalu gak weols main badminton same2..skrg nie dah kawin terus lupakan sukan tu...huhu

    ReplyDelete
  2. bayangkan main badminton sambil tegak berdiri...hehehe
    nyway..takecare sweetmama....

    ReplyDelete
  3. ehh..!! eija preggy ye?? pesal ann baru tau? ke.. terlupa???
    toing! toing! jentik skit pala hotak ann ni. hehe..

    ReplyDelete
  4. @Hezesuze : ohh iye ke...kena ajak abg pomen aktif balik..kali ni anak2 pun bole joint main..hehe

    @eT : hehe..msti lawak kan..n msti tension partner sy tu nnti..dia jerk kena kejar bola..huk3..anyway..thanks..

    @MiftahulMadihah: thanks dieha..

    @Ann :hehe..ala eija pun akceli br double confirm bulan lepas..sebelum ni check sndiri..samar2..alahmdullillah confirm preggy..

    ReplyDelete
  5. main badminton??
    dh lama x pegang racket.. dulu time skolah adala jugak jd wakil tu..

    pregnant?? tanhniah,, smoga semuanya slamat ye.

    ReplyDelete
  6. @LYaFRINA : thanks lya.., wah bagusnya lya dulu aktif bersukan..eija ni dulu mmg x aktif lgsung..baru nak megaktifkan diri..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails