Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, November 1, 2010

Celebrate Besday Papa Zaquan Lagi

Selepas sesi potong kek detik 12 mlm 16 oktober 2010...keesokkan harinya iaitu 16 Oktober 2010 (Sabtu) sekali lagi kami celebrate besday papa zaquan..kali ni celebrate dengan sesi jln2 cari makan kami tiga beranak.. ...destinasinya Kuala Lumpur jerk..sambil nak cari hadiah besday untuk papa zaquan..

if time besday sweetmama ari tu papa zaquan wat surprise terus g KL n suruh sweetmama pilih kasut croch mane yg sweemama berkenan..kali  ni sweetmama pun nak suruh papa zaquan wat pilihan hadiah mane yg dia nak..tp papa zaquan jual mahal..dia xnak..bila sweetmama dh offer..dia kata x tau nak pilih..sbbnya benda yg dia nak tu mahal sgt..RM300 ke atas..lebih2 lagi bila dia tau sweetmama pun ade benda yg sweetmama nak beli..sebelum kami g holiday ke Padang..+ duit byk nak digunakan utk shopping di Padang nnti..

setelah dipujuk2 ..papa zaquan tetap xtau nak wat pilihan hadiah..akhirnya sweetmama belanja papa Zaquan makan dekat sini...hehe..biasa la..fast food favourite papa..KENNY ROGERS MAJU JUNCTION, K.L

 Menu Papa Zaquan a. k.a besday boy..huk2..boy ke..?cam bdk2 pulak..dh bapak budak dh pun..

Menu sweetmama..side order msti nak makaroni cheese..yummy2..sedapnya..rasa cam nak mkn lagi..huhu..
see..ekspresi muka papa zaquan sedang menikmati makanan fovourite nye..sambil melayan kerenah..zaquan yg kununya dia la besday boy..akceli time ni zaquan nak mkn kfc..tp papa nak mkn kenny rogers..lgpun kfc n kennny rogers sebelah menyebelah jerk..kena la sweetmama turutkan permintaan org yang dirai..papa zaquan..
 sweetmama pun nak enterframe..muahhh..muahhh..
menu zaquan mcm biasa..muffin n air susu dutch lady nye..amacam boleh jd model dutch lady tak..?


p/s : hadiah besday papa zaquan mmg x dpt time ni..yg dpt brgnye adalah sweetmama..tp akhirnya hadiah besday papa dpt special dr seberang..^_^..

7 comments:

  1. seleranya tengok menu sweetmama... nak jgk..

    ReplyDelete
  2. owhhh.. happy bestday to ur hubby :)

    ReplyDelete
  3. adehh tetiba teringin lak nk makan KRR nie....hohohohoh

    ReplyDelete
  4. @Cute MuM :nnti ajak la daddy dania belanja makan kat KRR pulak..menu kami mmg sentiasa membuka selera..tgk badan la..huk3..

    @firahadifa : thanks fida..

    @Hezesuze : hehe..mkn jgn x makan..

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya...nak tikit boley...happy birthday k..

    ReplyDelete
  6. @Anje : hehe..mmg sedap..menunya dh selamat masuk dlm perut..anyway thanks..

    @alinac lover : i like too..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails