Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, November 19, 2010

Swimming Suit Dah Dapat..Hope Suksess Planning Esok..^_~

Salam sume..,

esok sweetmama planning g sini

pic copy dr Facebook Melaka Wonderland Theme Park & Resort.

Sebabnya alang2 esok kami g menghantar rombongan pengantin perempuan ke majlis bersanding sebelah lelaki di Melaka..so terus planning nak g ke Melaka Wonderland ni nak bw zaquan swimming

ohhh..n3 tentang my younger sis pun xde masa nak wat lagi..
tp sweetmama kasi layan 1 pic pengantin perempuan ye..
pengantin perempuan wif my son..bkn ngan asben dia ye..n3 penuh tunggu...huhu..

Akceli ni planning main redah jerk..sbbnye dh try book online..hotel2 yg berdekatan sume full..iye la cuti sekolah kan..so esok try la cari homestay ke..hik3..xpun balik ari jerk la ..jnji dpt jgk bw zaquan jln2 n swimming.

Punyela excited..sweetmama siap belikan zaquan swimming suit baru..waktu lunch td sempat g Alamanda semata2 nak cari benda alah ni..

sebelum ni kalo bw zaquan g swimming..dia hanye pakai swimming trunk jerk..seksi u..pastu abis itam badan dia..x mo pulak salin kulit tu..



 seksi tak..xpe bdk kecik..ni pic masa teambuilding my opis kat bukit gambang Dis 2009

yang ni pulak pic family day BPAD bulan lepas..n3 tentang family day BPAD ni pun sweetmama x sempat nak wat lgi..nnti ye..syokk dpt bw zaquan mandi..

ok..kwn2..have a nice weekend yaa..doakan planning sweetmama tomorrow suksess ye..^_~




10 comments:

  1. alolo comeiinyer zaquan ngan swimming trunk dia tue..

    OOO nie la yg d cari d Alamanda td yea, heheh cantikk....

    Enjoy ur trip tomorrow. safe journey...

    ReplyDelete
  2. wah nak pgi mandi pool kt melaka tu ek....ritu weols ada rally kt melaka xdan nk singgah huhu

    mmg hotel kt melaka fully book uols...nk try homestay tak?? ni no dia...

    019-7348458 Nurul..homestay teres

    ReplyDelete
  3. ada jejaka kacak... kacaknyaa zakwan.

    tag utk eija http://orencantik.blogspot.com/2010/11/anniversary-giveaway.html

    wiiii...

    ReplyDelete
  4. wow!seronotnye swimming...bukan takat budak2 je yg suker main air nih, mak budak n bapak budak pun mmg suka =P

    ReplyDelete
  5. heheh bestnya nak g mandi manda... cute swimming suit

    ReplyDelete
  6. @Mummy Yu'xan Lee : hehehe..itu la yg dicari2..sib baik ade 50% sales..hehee..anyway thanks..mmg best our weekends..:)

    @Hezesuze :Thanks akak..eija akan simpan no. homestay ni..senang nnti kalo tetiba nak tido homestay next time..at lastnye dpt gak hotel..kami dok Puteri Resort..

    @Cha : hehee..thanks cha..sbb puji my son encem..hik3..insyaallah nnti eija joint GA yg cha tag tu ye..:)

    @mamasue :heheh..tau x pe..mmg mama zaquan yg terlebih excited ni..

    @e_da : thanks..hehe..mmg best..tp tu la..eija kebelakangan ni malas sungguh nak terus up-date n3..huk3..tp pasti akan ade n3nye nnti..

    ReplyDelete
  7. tumpang bertanya..melaka wonderland tu kat mana ekk? nampak mcm best jer..

    ReplyDelete
  8. @Mata Hati : kat ayer keroh..mmg best..:))

    ReplyDelete
  9. syoknyer zaquan dapat mandi kolam lagi.. abis itam lah kuitnyer nanti.. heheh..

    ReplyDelete
  10. @Cute MuM :dia mmg sgt srnok..itu la mmg gelap pun ..kulit jenis x tahan ..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails