Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, November 3, 2010

Meet Fazilzura!

Salam sume,

sehari selepas sweetmama balik dr bercuti di Padang, My Mil perlu masuk hospital for operation untuk memasukkan bateri pada jantung beliau..so kami kena la dok umah my mum sbbnye xde sape yg bole menjaga zaquan..

nasib baik jgk la sehari selepas percutian kami tu, sweetmama amik cuti rehat untuk settlekan urusan rumah..iye la byk keje perlu diuruskan especialy kain baju yg perlu dibasuh..hehe, so kami perlu bermalam di bt 10, cheras 2 hari..khamis & jumaat..

Tapi at lastnye kami dpt info my mil x jdk operate..disebabkan doktor maklumkan memandangkan my mil bole dapatkan bantuan perubatan JPA..doktor suggest bateri yg lebih tahan lama & mahal sikit..so, terus batal appointment for operation n quotation baru pun diberi pd my mil iaitu kali ni sekitar RM18,000 berbanding dengan sblm ni punyer kos RM6,500...huh..mcm2 hal la doktor skrg ni..kes mcm ni pun ade ek..knpe x selidik awal2 kan..

Tapi disebabkan kami pun dah wat preparation utk tido kat umah my mom, so terus kan jerk la planning tido kat cheras. So dapat la sweetmama jupe my friend Fazilzura  untuk bagi kiriman brg2 yg dipesan dr bukit Tinggi, indonesia..

Aiseh..sekali pnjg daa dia punye mukadimahh..nak cerita jupe Fazilzura..tp dh mcm n3 operation jantung for my mil  jerk kan..huhu

Back to main topic..so ari khamis mlm sweetmama pun set jupe Fazilzura kat Mcd BTHO, Cheras kol 8.30 mlm...Akceli sweetmama nak bagi kiriman barang yg dipesan iaitu Telekung dan Kain sulam Bukit Tinggi..tapi x sangka pulak rancang nak jupe sekejap..terus melepak sampai kol 11.00 mlm..sib baik jgk esoknye keje kalo x mau sampai ke pagi kot..huhu..

Anyaway thanks nye Fazilzura sudi lepak2, borak2, makan sama2 sambil menunggu my son yg dok x igt nak balik dh kalo bermain kat playground mcd tu..thanks jgk sudi terima ole2 biasa jerk dr daku..

sebelum balik..sempat rakam gmbr kami berdua..


P/S : hehe..fazilzura dh publish n3 dia dulu..Dari Tanah Tinggi Indonesia...kebetulan pulak hari yg sama kita publish n3 ni ye..

3 comments:

  1. heheh akhir nyeeeeee kuor jgk cite ni yek ..

    time kasih jgk cz sudi jmp haku yek ..

    tu ler, anak2 kite smp lupe nak balik, kite pun pe lagi kan , smbung ler borak ..ehhehe

    ReplyDelete
  2. @fazilzura : sama2 la kita ye..itu la kita g tempat yg mmg strategik utk menyenangkan kita berbual..hahaha..

    @alinac lover :hehe..yup btol lebih2 lg asben2 masing2 pun sporting dok joint borak sekali..hik3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails