Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, November 11, 2010

Selamat Menempuh Fasa Baru Kpd Adikku..!

Salam sume,

esok sweetmama cuti rehat tau...n yg pasti mmg bz 3 hari ..hehe..sbbnya insyaallah pada 13hb Nov 2010 (Sabtu) adik perempuan sweetmama yg no. 2 bakal menjadi suri kepada jejaka pilihan hatinya..ehemm2..mesti adik sweetmama sedang berdebar2 menghitung hari untuk bergelar isteri..

14hb Nov 2010(Ahad) pula majlis kenduri kahwin akan berlangsung di my parents house..so mlm ni sweetmama perlu siap sedia bermalam di rumah my parents ..tolong ape yg patut..xde la byk benda pun nak tolong sbbnye kami guna catering jerk..persiapan pun mmg dh 98% siap...2% lagi tu cuma maybe nak siap2kan doorgift  n clear kan mane yg x clear lagi..(ntah pape ayat sweetmama guna ni..)

okey la..sweetmama tinggalkan dengan pic kenangan masa adik sweetmama bertunang pada 24 Okt 2009. 


sweetmama wif my younger sister..
dari kiri : adik no.3, adik no. 2 (yg nak kawin minggu ni..hehe), kanan sekali tu sweetmama la..sweetmama anak yg sulong..kakak la ye..
adik beradik sweetmama 6 org sumenye : 3 perempuan ..3 lelaki..^_^..


pic kenangan wif my family..tp time my younger sis kawin adik  lelaki sweetmama no. 4 & yg bongsu x dpt nak hadir..tp majlis tetap berjalan dengan lancar..

p/s : doakan majlis kami berjalan dengan lancar ye..

8 comments:

  1. selamat pengantin baru..moga segalanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  2. salah sorang yg nk kawen, yg lain mesti tersenyum gembira juga kan? buat kat mana?

    ReplyDelete
  3. manisnya pengatin....kakak pengatin pun ape kurangnya

    ReplyDelete
  4. sayangku eija...
    samalah kita..hari nie ayu temankan en zalie bermalam di hospital...

    dari 17-21 buzy majlis kawin adik...

    psst..tq for tudung...i like...ada entry ttg itu.

    ReplyDelete
  5. cantik2 belaka adik beradik uols...
    selamat pengantin baru pada adik uols tu...

    ReplyDelete
  6. @firahadifa:thanks dear

    @Nad@mama Zakwan : alhamdullillah..majlis telah berjalan dengan lancar..cuma my son zaquan jerk yg dok wat perangai time majlis berlangsung..huk3..

    @Cha : hehe..btol tu..sume tumpang gembira..,wat kat umah mak eija..bt 10, cheras.

    @Lelord: hehee..thanks dear..

    @Siti Ruhayu: hehe..ok la kalo ayu suka..thnaks for the n3..siap kena puji yg x tahan tu..:^_~

    @Hezesuze: hehee..thanks akak..:))

    ReplyDelete
  7. betul tue.. zaquan nangis pulak...
    Selamat Pengantin Baru Nasibah..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails