Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, July 8, 2010

Dah Bole Discharge Tp Kena Operate Jantung Plak

Huh..ari ni dua tiga kali papa zaquan call inform pasal Mak..mmg kalut jgk la..sbb nye mak kena operate jantung plak..detailnya sweetmama x pasti operate yg mcm mane..sbb ianya memerlukan kos rawatan dlm RM7K ...Papa Zaquan n My FIL sibuk untuk selesaikan masalah ni..sbb igtkan bole guna GL jerk..tp mengikut kata doktor, barang(bateri kalo x silap) yg diperlukan tu order dr luar..so nnti doktor akan bg sebutharga bg barang untuk pemindahan pd jntung berkenaan...dan nnti baru la My FIL wat claim perubatan...means kena dahulukan wang untuk kos perubatan dulu la...

ermm papa zquan n sweetmama pun try tanya kwn kat opis kalo kes camni..so my friend pun ckp mmg kena kuar kan duit sndiri dulu pastu claim balik kat opis..or bole direct mohon bantuan perubatan dr JPA...so nnti JPA byr terus kpd pihak hosp..tp kalo camni amik masa sikit utk dpkan kelulusan JPA ..

papehal pun..Mak dh bole discharge petang ni..insyaallah perkara ni dapat diselesaikan segera.

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails