Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 26, 2010

Pulut Kuning & Rendang ~Eppy B'day Pn. Pengarah~

Salam hari Isnin..alhamdullillah hari ni selepas maghrib mulanya malam Nisfu Sya'ban..semoga sama2 kita dapat tingkatkan amalan kita  kerana ganjarannya amat la lumayan lebih2 lagi hari ini merupakan buku catatan amalan lama kita yang selama setahun yg lepas diangkat ke Langit dan diganti dengan buku catatan amalan yang baru.

Actually..nak story yg hari ni b'day My Bos@Pn. Pengarah...so ari ni My Tim. Pengarah wat surpise for b'day Pn. Pengarah dimana diorg order Pulut Kuning n Rendang Daging dr My MIL. Semoga Pn. Pengarah dipanjangkan usia dan dilimpahi rahmat oleh -Nya..untungnya b'day beliau kali ni disambut pada hari dan bulan yg sgt baik..hari ni bersamaan dengan 14 Sya'ban 1431H dan mlmnya bermulanya malam nisfu sya'ban.

ini dia pulut kuning n rendang daging my MIL. Pulut kuning tu My Mil pesan nnti tolong hiaskan la ape yg patut..my MIL siap bg extra pulut kuning utk wat hiasan...tp sib baik x hias sbbnya my opis order utk meeting pagi + for surprise b'day pn pengarah..tp td opismate kata..diaorg akan potong siap2 utk 20 org makan. ermm ..x kisah la ape pun..yg pasti tertunai hajat TP nak wat surprise..hik3..n tenkiu sbb order dr My MIL..i cuma tolong bw kan jerk..xde untung pape pun..just nak tolong my MIL jerk..ini pun my MIL kira RM2.50 satu kepala..murahkan..


2 comments:

  1. hrmmm.. rendang tu cam rendang nenek i , org n9 ker ??

    ReplyDelete
  2. oh iye ke.., bkn org n9, tp ade keturunan minang gitew. kami ni sume anak jati Selangor.

    tp mmg diakui sedap..my MIL wat catering kecil2an.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails