Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, July 29, 2010

Malam Ni Nak Balik Umah Wan Ummi Zaquan

salam sume..

now..sweetmama still di opis sambil menunggu papa zaquan jmput balik. Balik jerk nak kena terus packing2 brg nak balik umah my mom..haaa.knape plak tetiba mlm ni jgk kena balik..kena jgk balik w/pun last week sweetmama mmg dh balik umah my mom sebabnya :-
  • esok (Jumaat - 30.7.2010)  my mil ade check-up bulanan kat HUKM - so xde org jaga zaquan
  • Sabtu (31.7.2010) sweetmama joint family day opis Mak Yang Zaquan kat Pullman , Putrajaya jerk.
  • Ateh Cu Zaquan dh pesan suh balik jgk minggu ni sbb dia dh windu kat zaquan..Ateh Cu Zaquan skrg dh keje kat JB..dia br jerk abis belajar...so ape2 tawaran w/pun jauh kena la accept..kata nak experiance..(alamak terlebih sudahh) see permintaan Ateh Cu Zaquan thru FB sweetmama.

4 comments:

  1. heeheh,sweet jek....dulu sblm saya ader anak, anak2 sedara la tmpt bermanja, mmg manja habis la sampe terindu2x, mmg faham sesangat perasaan auntie2 dia tue, hikhik..

    Auntie ejaan nama zaquan guna huruf "q" yea bukan "k" (pesanan dari zaquan)....

    ReplyDelete
  2. hehhe..yup btol..dulu masa sy sblm ade anak pun dok sibuk main ngan anak sepupu n anak jiran..haaha..siap pinjam bw balik umah nak main..

    tq mummy yu'xan sampaikan pesan bg pihak zaquan kat Ateh Cu Zaquan ni

    **Ateh Cu Zaquan ni adik lelaki eija la mummy yu'xan bkn aunty zaquan tp uncle zaquan..ermm..nevermind tersilap pun sbbnya eija selalu citer pasal aunty2 dia jerk jarang citer pasal uncle2 zaquan..hehe..

    ReplyDelete
  3. selalunyer mama mesti akan cerita pasal aunty. uncle jarang la...sama macam i...hihihi

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails