Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 12, 2010

JJCM n Surprise Present On My B'day.

Salam sume...ari ni pagi2 dh bz nak update blog...hehee..actually sweetmama br bgn kol 11.30 mlm td..dh tertido awal...so pagi ni cerah la biji mata..papa zaquan dh kuar lepak Impian (mamak laa..apalg..)..layan final bola..Belanda vs Spain..Papa Zaquan pilih Belanda..sweetmama pilih Spain..tp bkn sbb Sotong Paul dh pilih Spain...tp papa zaquan ni dok sibuk nak betting ngan sweetmama pastu awal2 dia punye pasukan pilihan mmg Belanda..so sweetmama pun ok kan jerk la..haahhaaa..

Ok la ..berbalik kpd main story..ari ni papa zaquan bw kami jln2...hehhee..bkn jln2 mane pun...just g jln2 cari mkn(JJCM) n cuci mata @Mid Valley, K.L..sweetmama pun x sangka dia nak bw g Mid Valley..igt nak kuar mkn dkt2 sini jerk...haaaa..yg surprise tu..smpai2 mid valley terus g kedai Crocs..pastu suruh pilih kasut...igt nak tgk2 jerk la kan..sekali dia cakap.'.tak nak tak pe..' erks..lain mcm jerk bunyi nye...nak bg hadiah ke...hehhe..iye la nak bg   pilih jerk la...aduhai..mmg x sngka...bila dia suruh pilih ...terus blank...anyway tenkiu papa zaquan..at lastnye sweetmama pilih Crocsband sama mcm papa hadiahkan utk zaquan...tp sweetmama pilih purple kaler...
knape sweetmama x pilih yg design pompuan punye jerk...hahaha..pilih crocsband jerk la lg senang...yg pompuan pnye ade yg latest sweetmama berkenan..tp papa zaquan plak x berkenan...crocband ni pun selesa nak pakai jln..tenkiu muahhh kat papa zaquan..sbb dia tgk sweetmama dok pakai crocs yg x ori tu mcm hampeh..x thn lgsung..tertanggal getah line tepi kasut tu..bg yg ori puas hati...
hahaha..zaquan yg excited bila masuk kedai crocs sbnrnye..bleh plak dia menyalak nak jibbits spongebox..bijaknye bdk skrg..dia tau jibbits tu utk letak kat kasut dia..dia yg capai sendiri jibbit tu n ckp nak letak kat kasut...huhu...akhirnya papa zaquan belikan jgk..kalo x satu mid valley dengar dia punye salakan..huhu..balik umah dia plak yg bergaya sakan ngan mama pnyer crocsband.

dh dpt hadiah..pastu makan time...kali ni kami x celebrate ngan kek pun..sbbnya minggu lepas dh dua kali mkn kek..x larat rasanye nak makan kek..hehe..ermm..kami pekena Portuguese Grill kat Oasis FoodCourts...mmg sbnrnya kalo g Mid Valley ini la yg kami cari..mmg licin la kami kerja kan smbal dia..haha..yg kelakarnya zaquan pun dh terikut suka ratah smbal grill portuguese ni..
Alhamdullillah..kenyang..

Selesai mkn..jln2 cuci mata..nak g maybank treats fair ...ramai giless org...tgk dr luar jerk la...huhu...sblm balik singgah beli BIG APPLE..yummy2..zaquan yg x minat mkn durian bole layan mkn big apple flavour durian..siap dia mkn mcm ice-cream...sampai umah mmg keletihan..itu yg tertido..sampai tgh mlm br terjaga...hohoho..
w/pun xde kek..tp my 30th besday today tetap best..smbut bertiga..^_^ n disuruh wat pilihan hadiah yg mmg x terjangka..muacchhhh..muaccchhhhh..to my beloved asben :-) Semoga Allah panjangkan usia kami, dilimpahi rezeki serta dirahmati dan dilindungi oleh Allah S.W.T hendaknya.  AMIN.

P/S : apa ni..0 - 0 lg ke..ok la sweetmama Zzzzz dulu...gudnite..

2 comments:

  1. huhuhu hepi2 besh!!!

    hepi belated besday my fren...muahhh!!! ;)

    ReplyDelete
  2. hehhe...tenkiu my dear friend...♥♥♥..:-)

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails