Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, July 23, 2010

Dinner Kelmarin dan Semalam..

Salam sume...
22.07.2010
semalam org gomen dh gaji kan..selalunya kami time gaji msti selera beso sikit (bkn hari2 ke selera sweetmama ni tinggi jerk..:P) tp semalam kami dok makan ini jerk..Roti Nan Cheese kongsi 3 org kat Mamak Impian Maju ler..mane lg....hehhee..sbbnye kan smlm papa zaquan bz..dok terkejar2 nak g uruskan pemain2 futsal opis dia...

eh2...potato chips ni pun masuk dlm menu dinner gak ke..hehe...n3 ni bknnye ape khas wat my bestfriend kat opis ni..aunty hai yg dok bg kat zaquan ..siap pesan..ini utk zaquan ..jgn papa n mama zaquan plak yg makan..so ini bukti..zaquan siap pose mkn potato chip yg aunty hai bg ni tau...my friend ni sejak sweetmama bgtau zaquan dia cuma suka mkn jajan ubi kentang saje like pringles, mister potato, potato chips n yg seangkatan dgnnya la..yg lain dia kureng suka n xmkn pun..bila dia terigt kat zaquan ..dia msti beli punye..terharu jgk tau..kalo perasan n3 sblm ni masa zaquan dtg kat opis kami..dia siap bekalkan..lgpun slh satu puncanya jgk ..kat opis kami ni ade My Shoppe..so meransang ekonomi club la kiranye..hik3...anyway tenkiu..

21.07.2010
yang ini plak menu kelmarin..lg best plak dr menu hari gaji...ntah knape tetiba papa zaquan nak belanja makan kat D'VillageView Jalan Reko ni..w/pun sbnrnya mlm tu pun papa zaquan ade latihan futsal..maybe dia sedar kot yg dia asik bz jerk..sweetmama x pyh susah2 masak..nnti dia x smpat nak makan pun ...lgpun papa zaquan yg selalu kena kerja lebih masa blk lwt..smpai umah pun mmg dh mlm selalunya...tp tetiba time tekak tu nak makan kat umah...lwt2 pun sweetmama masak..cuma akhir2 ni mmg sweetmama akui dh jarang masak..kerap plak kami makan kat luar..huhu..

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails