Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, July 16, 2010

KFC Toasted Pocketful

Halluu..br ade masa nak godek2 blog...ari ni dh abis audit..half day..balik terus outing JJCM..tgh td ade org belanja makan..tp bukan KFC Toasted Pocketful ni...KFC ni n3 basi sweetmama br nak update...hehehe..n3 Outing JJCM ari ni akan menyusul sat lg...

ini time kami mkn mlm Isnin @KFC PKNS Bangi...biasa la sweetmama kalo ade benda baru jerk mesti nak try..so menu kat bwh ni sweetmama yg punye..hehehe..tp ayam seketul tu bg kat zaquan la..lg2 dia skrg suka mkn chicken..zaquan yg nak makan kfc ni mulanya..huhu..ermm..tpkan biasa jerk kfc toasted pocketful ni..mcm mkn burger zinger jerk..isi dlm yg dia dok iklan kat TV jerk lebih..emping jagung nye sikit jerk..huahua..
 yg ini..menu standart papa zaquan punye la...

aksi2 zaquan ~ kalo tgk betol2 bj zaquan nmpk kotor kan..iye.. dia telah tumpahkan air milo dia tu..sib baik tumpah sikit..kalo tumpah sume..mmg akan spoilkan mood kami sume mlm tu..hahaha..tp bila time nak amik gmbr...pandai jerk smpai senget2kan badan.

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails