Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, July 19, 2010

Mama Zharfan 1st GA : ole2 from UK

Salam..sweetmama nak sertai GA dr  Mama Zharfan . GA bermula dari 13 July hingga 27 July 2010. Jom sama2 kita joint GA ni..Click sini http://suzie284.blogspot.com/2010/07/mama-zharfan-1st-ga-ole2-from-uk.html.
hadiahnya mmg sgt best..ole2 from UK.



my sweet slogan
"I follow Miles of Smile kerana 
saya sangat berminat untuk mengetahui cerita2 dr Sis Suzie@Mama Zharfan tentang hidup di negara orang...yg pastinya cerita2 dr Mama Zharfan sgt' intresting' terasa mcm alangkah syoknye berada disane..+ seronok tgk pic2 yg menarik kat UK...Sejujurnya saya rasa bangga dengan Mama Zharfan sbb berjaya membahagikan masa diantara tugas isteri, ibu kepada dua org lil' son yg sgt comey dan sebagai pelajar  ..dan sejujur2nya saya sangat2 kagum melihat Mama Zharfan menyertai dan memenangi byk contest2...bertuahnya badan...

p/s : hopefully ade luck la..hehehee..

2 comments:

  1. adeh...cam panjang jerk slogan tu, not more than 30 words ke? apa2 pun good luck..saya pun follow mamazharfan sebab dia banyak menang hadiah..sungguh jeles kan..hehe :)

    ReplyDelete
  2. orait dear.me dh check! tq and good luck!!

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails