Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, July 4, 2010

Dinner + Karaoke

ermmm...disaat ini my son..zaquan sudah pun lena...sementara papa zaquan tgh lepak ngan member2 dia ..layan joran..ialah KJ..hahaha..tp papa zaquan bkn kaki joran/pancing..dia tukang tgk jerk..hehe...sweetmama x kisah pun..lgpun sweetpun bz nak mengupdate blog disaat ni..

Dinner mlm td agak lewat..dlm kol 8 lebih br dpt mkn..sedangkan seawal tepat kol 8.00 mlm org dh berkumpul tunggu masa nak dinner..masing2 dh kelaparan setelah ptg hari puas bermain sukaneka dan bercanda dipandai...hahahaha...tp sib baik..menu dinner nye sedap..dinner mlm tadi siap ade kambing bakar..itu la yg ditunggu2...mmg sedap..sedap smpai sweetmama x smpat nak snap gmbr mknan..apatah lg  sweetmama mmg kelaparan ..hahaha...selain dr kambing bakar ade bbq ayam, mihun goreng n nasi goreng cina...
yg ini jerk yg smpat sweetmama snap..gmbr kambing mmg x smpat..hhehee

slps selesai dinner...disusuli pula dgn pertandingan karaoke..so isteri2 kpd ahli2 kelab KJ kena jd juri awam..n sweetmama la slh seorgnya w/pun papa zaquan x masuk pun karaoke...sbb tu dia bleh curi2 masuk bilik tgk bola Jerman lwn Argentina..sweetmama yg jd juri awam ni kenala tunggu smpai abis...bkn sikit tau ramai ade 16 peserta karaoke..tp xpe..sweetmama layan jerk diorg ni karaoke..lg pun zaquan dia dh ade kwn2 yg melayan dia....xde arr dia kacau mama ngan papa dia..dlm pada berkaraoke diselitkan sesi potong kek sempena family day pertama club KJ ni & meraikan pasangan yg baru berkahwin...Kek Secret Recipe papa zaquan sponser sikit (tambah duit) memandagkan kami pnyer anniversary pun dekat2 tarikh ni..n mmg papa zaquan niat nak tambah sbb nak meraikan anniversary kami...tp kami xde naik sama2 utk potong kek..yg pasti my son zaquan la yg mmg ternanti2kan kek ni..sbb kami yg beli kek ni..dia dh nmpak dlm kereta lg...so td..mmg dia mkn beriye2 la kek ni w/pun ari rabu ari tu br jerk mkn kek ni jgk.

Selain dr potong kek...majlis mkn mlm turut diselitkan dgn sesi pemberian hadiah kpd pemenag sukaneka & treasure hunt....papa zaquan menang tempat ketiga jerk sukaneka..ermmm..treasure hunt x berpihak kpd kami..tp ttp enjoy..tgk zaquan berkejar2 lari ikut papa naik pentas amik hadiah.

karaoke selesai kol 11mlm..tp sweetmama pun x smpt nak tunggu smpai diumumkan pemenang..my son zaquan dh nak tido sgt.. ini aksi zaquan sblm tido..slps selesa bersih ditukarkan baju dan kenyang minum susu satu botol sebelum merengek nak mengopek nenen mama + zaquan yg minta sweetmama amik gmbr dia..katanya mama nak 'peace'...hehhee....& biasala kena dapat mengopek susu mama dulu br la dia tido..
diorg2 sume smbung karok smpai kol 12 mlm td sbnrnya..tu yg lps abis karok..diorg ke laut plak utk memancing...papa zaquan pun terjebak...tp keseluruhannya we all sume enjoy tonight..nntikan cite esok plak ek...kalo ade masa la nak update...hheheee..bye..gudnite..tido dulu..

p/s : ditemani desiran ombak..

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails