Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, July 18, 2010

Shopping..Shopping..

Morning sume..

pagi ni  sweetmama nak update citer semalam..sblm kejap lg nak balik umah my mom..diaorg dh windu kat zaquan.

Semalam..Pagi2 kami sarap kat Lengkuas Seksyen 7..ubah selera la plak..itupun sbb papa zaquan g jupe opismate dia kat sane..dia g servis keta kat sek. 7...so kami sarap sama opismate papa....sedap gak nasi lemak kat Lengkuas tu..nnti bole la ajak papa sarap kat sane lg..hehehee...


pastu..planning papa nak g Subang Jaya..semata2 nak g cari jeans Levi's dia..sbb kat kedai Levi's SJ tu ade brader yg mmg sporting n best kalo bab melayan customer..tp bila dh on the way papa tukar fikiran la plak..tetiba kata kita g Sogo jerk la..bleh terus shopping baju raya tuk zaquan..sweetmama pun ok jerk..sbb mmg tau sogo pun tgh sales...tp bila sampai kat tempat baju baby sogo tu  ramai giless org w/pun kami smpai agak awal jgk kol 11.30 pg..errmmm..at last nye kami cuci mata jerk kat tempat baby tu..dh capai dh baju utk zaquan..tp nak mmbayarnye kat kaunter beratur panjang...papa zaquan ckp kite g lain kali la..x payah bw zaquan..ni nak tunggu..zaquan pun dh wat peél..

yg bestnye baju jalan sweetmama yg dapat sambar..hehehe..iye la ade sales..rugi woo x beli..kat tmpat bj perempuan masa tu x ramai sgt..iyela yg pasti nak raya ni org pun byk mmbeli brg2 utk anak..itu yg kat tmpat bj kanak2 lg ramai dr tmpt lain...
3 helai dpt sambar tu...

at lastnye dpt levi's papa kat Pertama..ok la kan...dpt gak jeans levi's yg diidam2kn tu...papa zaquan kumpul duit tu nak beli levi's ni..ahahaha...

dh dpt yg dihajati...nak lunch...penuh sume kedai mkn kat sogo tu...sweetmama nak try GCB Mçd pun  penuh kat sogo ...Papa Zaquan nak makan Kyros Kebab pun penuh....at lastnyer...beli  bungkus jerk kyros kebab....n  mkn GCB kat Mc'D BBB...heheee


p/s :aduss..camne bleh x perasan kad sogo ade kat my sis...rugi2..+ camne ni ek..gile fast food..huk3...

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails