Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, July 16, 2010

Sup Tulang Power!

Salam..n selamat petang sume...,

sebelum tunggu masa nak balik..al-maklumla tunggu papa zaquan jmput..kalo pandai mandu sndiri..kol 5 dh cabut balik umah..ehehe..ni nak story luch kami tgh td...iye la rehat tgh yg panjang...wah kami pekena Sup Tulang Power  kat Sg Merab, Bangi...sblm ni sup tulang power ni lebih dikenali..sup tulang bawah pokok..tp skrg kedai dia dh pindah atas sikit dh dlm bangunan..tp rasanya tetap maintain..power..igt lg 1st time mkn kat sini thn 2004..masa mula2 masuk keje..bos kat tempat lama yg kenalkan sup tulang bawah pokok ni..pekena plak ngan nasi lemak dia...

akceli beberapa bulan yg lepas team JJCM sweetmama ni dh try makan kat sini..tp xde rezeki rasa sup tulang..abis..so tgh td kami gerak awal..kol 12.30 destinasinye terus ke Gerai Sup Tulang Power ni....


amacam..terliur x..?mmg power..


sedap n power..smpai licin kami kerja kan. jgn x percaya kol 1.30tgh jerk sup tulang power ni dh abis..my friend nak beli bungkus..xde rezeki..abis..sib baik kami sempat dapat merasa sup tulang power ni 

2 comments:

  1. adeh syok nye u olls jimba2 kan ...

    emm aku ni entah bile nak dpt gomen ..

    ReplyDelete
  2. hehehe..bole la..ari jumaat pun nak jimba2..rehat pnjang sikit..tp aku ni pun mgharapkan kwn2 bw jerk..aku mane pandai mandu..ade kwn ajak ade la...tp sib baik kwn2 aku ni mmg kepala okey sume...

    ko kena try byk kali zura..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails