Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, July 3, 2010

Yeahha..Kami Dah Sampai

Alhamdullillah kami dah selamat sampai Disini.....
^^
^^
^^
^^
^^
^^
^^
^^

Destinasi : D'Nelayan Beach Resort, Pengkalan Balak, Melaka
Tarikh - 3-4 Julai 2010
Waktu Tiba : 1.00 tgh

Wah tepat btol timing..tiba betol2 waktu lunch..n sampai2 terus lunch arr..package siap dgn makan...

Seperti yg sweetmama maklumkan sebelum ni..Trip kami ke Melaka ni actually adalah trip club members opis en suami...alang2 en. suami adalah slh seorg urusetia...itu yg dia excited nak bw kami g melaka utk family day club + hadiah anniversary en suami kpd sweetmama dimana sume perbelanjaan ditanggung oleh en. suami...seramai 18 kereta berkonvoi td...bkn club official tau..tp club geng2 en. suami...yg diberi nama KJ Club Members. KJ ni byk maksud... Kaki Jalan, Kaki Joran n mcm2 kaki lg la..hahahaa..kaki jahat pun ade..huhu...siap ade loga club n warna tema club iaitu Kuning...that's y...kitaorg serba kuning gitew...dpt baju 2 pasang setiap ahli...

ini antara team n keluarga KJ Club Members..wah bagus jgk geng2 en. suami yg organise trip ni..siap ade paper beg..jgn x tau..sponser by amanah raya...dlm nye ade dua botol air mineral, mister potato(kegemaran zaquan tu), pen, key-chain n buku nota..n soalan treasure hunt..so dlm perjalanan tu mmg kena alert la..hehhe..

skrg ni/ptg ni aktiviti sukaneka..so skrg papa zaquan mmg tgh dok main sukaneka..tp my son zaquan dr kol3.30 ptg td sedang lena dibuai mimpi...Zzzzzz...mesti dia termimpi2 nak g mandi laut..drpd semalam sbnrnya kami dh jnji ngan dia.."nnti esok kita mandi laut ek" errmmm. xpe arr..kalo x bgn gak..kol 6 ptg mama kejut kita mandi laut ek..

mlm nye plak ade aktiviti karaoke...okey..nnti papehal sweetmama update...

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails