Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, July 23, 2010

Pengurus Pasukan Futsal

Hallu..selamat pagi..,

Pengurus Pasukan Futsal..? wah..sweetmama pengurus pasukan futsal..iye ke..mcm x percaye jerk...,oh..no..no..not me.., me nak jdk pengurus futsal, main futsal pun x  pandai..hik3... 

Sweetmama nak story yg sweetmama n zaquan  bulan ni kerap ditinggalkn  berdua mlm2 ..sbbnya papa zaquan bz dok main futsal mlm n skrg ni dia dh pegang jawatan pengurus pasukan futsal club opis dia...lebih2 lagi hujung minggu ni diorg ade tournament futsal..besar2an..under JPM..tounamentnya berlangsung pada 24 Julai 2010 (Sabtu) di Gelanggang Futsal Presint 18...kena tinggal lg la ni nnti..huk3..

Skrg ni pun papa zaquan masih belum blk lg..msti tgh melepak ngan kwn2 lepas abis main futsal...sblm dia g kol 8.30 mlm td..sweetmama sempat snap pic pengurus pasukan yg sgt bznye ni...hehhehe
amacam ade gaya pengurus x..?
papa zaquan siap tunjuk bukti yg dia bz sbb jdk pengurus pasukan futsal n conform dia main futsal bkn sbb nak g melepak2 x tentu pasal..

Iye la tu..Chaiyok2..semoga pasukan papa dpt menang..w/pun saingannye sengit 60 pasukan under JPM akan bertarung...hehehe..
semangat dr isteri ni..

p/s: encem la papa ari ni sbb dok pakai bj MU n sluar levi baru..(sape lg nak puji kalo x isteri sndiri..kihkih)


No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails