Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, September 3, 2012

Raya 2012| Sesi Bersalaman & Bergambar 1 Family di Pagi Hari Raya Pertama!

As Salam,

Selesai sudah mereka yang menunaikan ibadah solat sunat raya aidilfitri pulang ke rumah, kini tiba untuk kami semua hulurkan tangan bermaaf-maafan. kami yang tinggal di rumah pun selesai sudah menjamu selera. 

takde pulak gambar masa kami bermaaf-maafan slh satu sbbnya selalunya Mama ni yg rajin jd photografernye, tp time ni Ziqry x boleh nak letak, Mama letak jerk dia nangis..so kena la dukung dia dh susah nak amik gambar sambil dukung anak..Itupun kalau nak tau Zaquan yg byk jd photografernyer tau..

Selesai bermaaf-maafan dan bertukar2 sampul wit raya...hehe, sempat la kami amik gambar 1 family, ini pun Atok Zaquan n Ziqry yg beriye² minta ambil gmbar semua 1 family dengan Atok, iyelah time raya jerk pun dpt bergambar mcm ni, Mama ok jerk sbb Mama mmg suka bergambar..hehe..

Pagi raya pertama 2012 
family Mama dan Mertua serta keluarga Pak Ngah dan Atok @Unyang Zaquan n Ziqry. Time ni Family Mak Long & Mak Usu belom sampai lg. Kami 3 family mmg tido di kg pada malam raya.



Wajib la bergambar berempat..
Tema tahun ni Hijau Lumut, tp warna tema mama lari..jnji tudung ada nmpk sikit kaler hijau lumut tu kan..(nak jgk sedapkan hati...)

Abg dh sporting nak bergambar berempat, adik pulak buat hal xmo pakai songkok, selalunya dia suka jerk pakai songkok..

Sudahnye songkok tu Mama pegang jerk la..


Cuba gak nk pakaikan sekali lagi songkok pada Adik Ziqry..
see try utk cabut songkok..n ngamuk..



X lama lepas tu baru family Mak Long sampai..Mak Long ada bawa kek..nak celebrate besday Atok..nnti Mama up gmbar potong kek di n3 lain..penuh sudah gambar dlm 1 n3..huhu

Family Mak Usu, anak2 dara malu nak bergambar..Zaquan yg amik ni, Atok ckp amik la gambar Acik2 ni...


Ini antara gmbar yg sempat Zaquan snap..

Mak & Ayah @ Atok & Nenek Zaquan n Ziqry


Acik Eiya..


Amik sndiri agaknye pic Zaquan & Acik Cha dia..


Byk lg sbnrnya gmbar2 hasil tangkapan Zaquan, tp ini antara yg mama berkenan la ..

Ok sat lagi nak potong kek utk Unyang pulak...next n3...

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

6 comments:

  1. meriahnya raya keluarga ni ;) suka tengok... hehehe...

    ReplyDelete
  2. nampaknya kami jer yang takder dalam gambar nie.. hihio..

    ReplyDelete
  3. @ibu MZW@farah idayu: terima kasih..:), boleh la, keluarga kami kecik jerk sbnrnya, xde lah besar sgt..

    @Cute MuM: itulah selalu xde rezeki nak bergambar bersama..sbb kita x sama giliran tp ok gak la w/pun x sama giliran masih dpt berjumpa 1 hari raya..heheh

    @izz iizza: hihi..xde lah biasa2 jerk kak..hari raya ni anak2 la yg srnok..lg2 dpt jumpe kwn2 n dpt main bunga api..

    ReplyDelete
  4. semuanya senyum lebar masa amik gambar ... meriah rayakan klu disamping insan² yg kt sayang .... lagi² budak²...

    ReplyDelete
  5. @Masya: itulah kami ni semua sepesen jerk kalau amik gmbar msti senyum melebar..^_^..
    betul²..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails