Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Thursday, September 27, 2012

Tahniah Buat Cute MuM Atas Kelahiran New Baby| Bertambah lagi Sepupu Zaquan & Ziqry :)

As Salam,

Tahniah buat Adik Ipar Mama@ Cute MuM yang telah selamat melahirkan anak kedua, baby girl pada 25/9/2012 di Hospital Serdang. Alhamdullillah kedua²nya sihat, srnok dengar pengalaman org mudah bersalin ni. Nak tau storynye confirm nnti Cute MuM akan update pengalamannya di blog dia..^_^..

Kami x sempat melawat anak buah pada hari pertama kelahirannya di Hospital, semalam  26/9/2012 Cute MuM dah mula berpantang di rumah Mak, baru ler dapat jumpa, pegang² n cium² baby baru ni..

Tomeyy sgt kan..
Dania Maisarah~3.36kg~2.24p.m~Hospital Serdang
Hari kedua ~Dania Maisarah@West Country, Kajang

Peace..kakak Eisya dah ada Adik..


Welcome Anak buah baru ku.., Adik jeles ke tu..hehe,
camner ni Adik dah ada sepupu baru, Adik baby, So panggilan Adik kena tukar ler ni..kena panggil Ziqry jerk ler..tp kami masih panggil Ziqry Adik.., kena tunggu Adik Ziqry dpt Adik baru automatik kot baru ubah nama panggilan..hehee.., Ada ke Adik baru..:P


Tangan Sapekah itu yg memegang pipi mulus n gebuss Adik Dania Maisarah..


Tangan sape lagi, tgn Adik Ziqry ler..hehehe..


Selamat berpantang buat Cute MuM. Hope x pening² kepala sbb bkn sahaja kena layan baby baru tp kena layan anak² buah/hero² mama yg berdua tu sekali..paham² jerkla perangai heroes kami yg mmg terserlah heronye..hehehe. (Anak² Mama MIL yg jaga n Cute MuM berpantang di rumah MIL so mmg riuh ler agaknye rumah cucu2 Atok & Nenek berkumpul..)

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

18 comments:

  1. cute sangat cam cute mum...tahniah, kita plak tak sabo nak timang baby baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah mmg cute mcm cute mum..:)
      insyaallah moga ada rezeki Anje pulak slps ni..AMIN.
      Eija rilex lg kot, mmg planning kalau nak tambah anak pun kena tunggu anak umur kurang² 2/3 thn..ehhe

      Delete
  2. tahniah.. tambah anak buahh.. wahh super gegirllah yer...
    comellahh... putih ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..:))
      yup super gegirl :)
      kami 2 heroes, adik ipar 2 gegirl..
      so atok n nenek dah ada 2 pasang cucu ler..
      cucu baru 4 tp riuh tau..hihi..

      mmg putih mcm mummy nye la putih..:)

      Delete
  3. ya Allah gebu gebas nye dania maisarah..!!!!
    geram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..itulah gebu gebas berbanding masa dania alisha baru lahir dulu..
      k.eija pun geram tgk, masa mula2 tgk gambar yg mereka update di FB terus teringat mcm Zaquan n Ziqry masa baru lahir jerk..almaklumlah anak² k.eija dulu lahir² jerk mmg semangat kedua2nya..:)

      Delete
  4. ya allah comelnya anak uyunnnnn..kem salaam kat die ya eija

    ReplyDelete
  5. bestnye tmbah lg org baru dlm fmly kan...comel jer anak cute mum

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu srnok bertambah lagi family..anak² pun besh makin bertambah geng mereka bermain nnti..

      itulah mmg comel mcm cute mum..:)

      Delete
  6. comelnya...!! geram je tgk baby ni.. rasa nak cium2.. hihii.. bau bau wangi kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..itulah kelebihan semua baby..suci murni sbb tu bau pun wangi..

      Delete
  7. comelnyer baby...pinjam lah..nama baby pon best...

    ReplyDelete
  8. comel sangat2 bby cutemum. masa izan tgk gmbr bby dah update kt fb mmg like lah terus... tahniah buat cutemum n selamat berpantang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah eija pun 1st tgk dkt FB jerk, hari kedua br berkesempatan lihat depan mata..mmg tomey sgt2..:)

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails