Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, September 19, 2012

Pakej 2D1N@Gold Cost Morib

As Salam,

Bersawang dah blog, dapat cuti bersambung n sambung lagi cuti untuk bercuti mmg x sempat jenguk blog pun. Alhamdullillah baru balik dari Cuti2 Malaysia di Gold Cost Morib pada 17 - 18 Sept 2012. 

Tercapai jugak nak ke Gold Cost Morib bawa anak2 bercuti :). 
Beli Voucher thru Groupon..memang berbaloi..2D1N RM188 includes:-
  • 1x buffet breakfast for 2 people.
  • 1x buffet dinner for 2 people.
  • 2x theme park entry tickets.
  • 1x 5-min ATV Ride for 2 people.
    OR
    1x motorised bicycle ride for 1 person. 
Mama pernah bgtau yg Mama nak booking untuk bercuti semasa hari anniversary kami pada 30 Jun 2012, tp asik terlepas jerk nak booking, so tetiba try tgk groupon sekali lagi, tgk ada promosi Morib Gold Cost ni 72% off RM188 dari RM664. Kalau x silap sampai hari ni masih ada lg promosi di Groupon ni..kawan2 blogger pun ramai yg dah pegi rasanya kan..

Voucher Groupon ni Mama beli pada 10.7.2012, mulanya berhasrat nak booked utk bercuti pada tarikh hari jadi Papa 16 Okt. 2012 nanti, tp bila check tarikh berkenaan kena tambah RM100 lagi. kunun nak surprise, akceli Mama beli voucher ni mmg x bgtau Papa pun pada mulanya tau..dah 3 minggu beli baru bgtau..hehe, itupun terpaksa bocorkan rahsia sbb Papa tetiba suruh Mama check website Groupon tgk ada x promosi Morib Gold Cost, beria2 tu dia suruh Mama check n booking depan dia, itu yg lastnya terbocor gak rahsia bgtau Mama dah beli la..

Kebetulan hari Isnin 17.9.2012 kita dpt cuti umum sempena hari Malaysia yg jatuh pada hari Ahad n waktu tu x kena surcharge pulak n amik cuti pun  1 hari jerk lagi..apa lagi booked tarikh berkenaan jerk.., Mama booked sekali ngan opismate Mama, kunun nak berjimba2 sekali, tp bila dh ada anak ni pegi kat tempat2 mcm ni mmg x sempat la nak berjimba2 ngan kawan..melayan anak2 mandi ler..mandi sampai lebam..huhu

Voucher Groupon..mmg berbaloi²

x sempat nak update n3 percutian kami disana hari ni, masuk2 keje bz buat keje belek website air asia..adeiii tambang murah kembali lagi..Vietnam pun x pegi lagi tp dh ada planning nak berjimba2 ngan opismate lagi dgn tambang murah ke ??? (dalam M'sia jerk pun), x berjaya lg dr pagi td mencuba ni..huhu

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

14 comments:

  1. jue dah cakap ngan hubby nak pi tahun depan..harap2 ada promosi lagi...

    ReplyDelete
  2. @Jue a.k.a Ibu 2F: Insyaallah ada lg, masa eija beli hari tu offer valid hingga 31 Okt 2012 jerk tp bila buka website Groupon skrg ni pun still lg ada offer hingga hujung thn ni, ntah2 thn depan offer lg murah mana tau kan...

    ReplyDelete
  3. cam best je, nak pi jugak offer sampai hujung tahun ek, adei sana sini nak pi mau pokai jawabnya sebulan 2 &3 tempat pi bercuti, rabak poket hubby gini

    ReplyDelete
  4. @Anje a.k.a Mama_Balqis: aktiviti mandi manda ni mmg best, lebih2 lg anak2 eija ni mmg jenis hantu air, pantang tgk air kan..happy jerk diorg dpt mandi sepuasnya..
    yup mmg offer sampai hujung thn ni tp sblm beli tu baca betul2 tarikh yg kena surcharge tu tau..
    hihi..itulah kita ni pantang tgk offer kan..sebolehnya msti nak pergi..

    ReplyDelete
  5. nnt tempek2 gmbr zaquan n ziqry main water park ek! :)

    ReplyDelete
  6. ayu pun beli kat groupun gak bulan 8 aritu. tp, xtau nak pegi biler. nak booking kena kol yer. kalau emel je leh x?

    ReplyDelete
  7. @Nad@MamaZN: sbnrnya k.eija x amik byk gambar pun sbbnya kamera DSLR dh kehabisan bateri, iye2 bawa..charger nya dh hilang..minta tolong kawan bawa dianya charger dslr canon tp rupanya chargernya x sama w/pun sama brand..amik gambar thru notes jerk..jd la ada gak sikit gmbar drpd xde kan..huhu..

    @~aYu~: email pun boleh tp call lg senang, direct jerk nnti dia bg no booking kat kita..

    ReplyDelete
  8. ayu dah emel dah pun. cepat jek dorg balas yek confirmation no.
    eija, nanti update pasal ni tau. nak tgk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah mmg cepat pun dia reply, lps tu jgn lupa booking terus bilik mghadap theme park, w/pun x confirm dpt at least dia letak jgk nama kita dlm list..
      eija aritu booked teus bilik ngadap theme park, tp xde rezeki dpt w/pun dtg awal sbb kebetulan ramai yg blom check-out, ramai yg nginap 2 mlm sbb hari cuti kan..

      hihi, insyaallah, kalau boleh mmg akan updates pasal percutian kami ni, tp tu la selalu jerk x dpt updates n3 cepat, w/pun lwt jnji updates kan...

      Delete
  9. singgah sini jenguk eija..seronok la jalan2 ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih k.fieda sudi jenguk eija disini :))

      mestilah srnok dpt bercuti :)

      Delete
  10. sy yg dekat ni pun x sampai² lagi.. cdg nak beli groupon ni kunun nak pg masa bestday hubby.. tp musim rayakan .. payah sikit.... sudahnya sampai ke laaaa .. x pikir lg

    harap sgt dapat pg.. tahun ni jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. offer ada sampai hujung thn ni,
      boleh la ajak hubby n bawa amir mandi manda utk cuti akhir thn ke kan..

      kalau bab pakej percutian murah2 ni yana, kadang2 kita kena gamble jerk pilih tarikh n beli..hihi, insyaallah kalau ada rezeki x kemana :)

      Delete
  11. kami amik pakej street deal..rm150 2h/1mlm

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails