Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, September 28, 2012

Bajet 2013| Alhamdullillah, 1 Bulan Setengah Bonus Untuk Penjawat Awam!

As Salam,

Sementara menunggu Mr. Papa amik, Mama dok layan dengar budget 2013 di opis ni, sib baik ada sorang kawan yg balik lewat gak, kami sama kes tunggu Mr. Asben dtg jemput..so jd penunggu opis ler kami ni..

Berbalik pada tajuk, Alhamdullillah berita yang dinanti², mmg yg paling last sekali pun disebut/dibaca oleh PM kita Datuk Seri Najib Tun Razak semasa sesi pembentangan budget 2013 tadi...Pemberian Bonus Sebulan Setengah Gaji kepada Penjawat Awam. 2 kali bayaran akan dilakukan iaitu setengah bulan gaji pada Bulan Disember 2012 dan setengah lagi dibayar pada Januari 2013, Setengah Bulan lagi kami dah terima pada bulan Ogos lepas.

Itu jerk nak citer, selebihnya tgk berita malam ni n baca paper esok..hehehe..

Peringatan: Ini adalah blog peribadi....kisah sy dan keluarga sy..anda dilarang sama sekali untuk cuba copy2 gmbar2 peribadi di dalam blog ini okey!!!

4 comments:

  1. Alhamdulillah. Habuan shopping baju mama lak kali neh. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah, simpanan utk shopping di vietnam next year..:)

      Delete
  2. alhamdulillah.. murah rezeki kak eija..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah, rezeki utk semua pekerja gomen, rezeki utk yana jgk sbb yana pun keje gomen gak kan.

      Delete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails