Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, August 25, 2010

Alhamdullillah..Selesai Masalah Borong Almond London!

Salam 15 Ramadhan...,

Alhamdullillah selesai jgk masalah sweetmama berhubung dengan masalah pemborong Almond London yg tetiba kata x jdk nak amik 500 balang tp nak amik separuh...tp kan sweetmama dh maklumkan pd dia..nak x nak dia kena byr atas ape yg kami dh siapkan..iaitu bkn separuh tp 408 balan/17 kotak dh siap..Dan seperti yang dijanjikan hari ni my friend selesaikan baki wang order borong almond london berkenaan...duitnya dh ade pun ditgn sweetmama skrg ni..syukur alhamdullillah..

Biskut Almond London pun my friend dh amik tgh td..sib baik tgh td papa zaquan free n diorg pergi berdua n dua kereta amik biskut raya Almond London tu kat umah my mil...bakinya ade 3 kotak lg x amik sbb x muat kereta..hehehe..n sib baik jgk mlm ni my friend bole g amik sndiri kat umah my mil...w/pun mlm ni mmg sweetmama akan balik umah my mil utk amik order2 biskut raya utk jualan kwn2 opis..huhu..iyo la kan hari ni 25hb  dh gaji kakitgn awam..mmg sgt bersesuaian la nak edar biskut raya utk esok..

So now..sweetmama sgt2 lega n happy..^_^

2 comments:

  1. Bil Ordernye belum buat lagi... Malam nanti lah yer...

    ReplyDelete
  2. hehhe..okey..xpe yg penting hasilnya dh dapat..^_^..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails