Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, August 20, 2010

Had Fun @ Genting Highland - Part 2 -Masa Untuk In-Door Games! (1)

Salam 10 Ramadhan sume, 

Okey smbungan n3 Part 1...hari ni kita citer pasal 'Masa Untuk In-Door Games!'...ahhaha..mcm tajuk citer doraemon plak..Saat yg dinanti2 kan..yg paling happy mestila si kecik my son..ZaQuaN..nmpk mainan jerk terus dia ckp pair..pair..(fun fair).

Papa check peta mainan dulu ek..tgk mainan ape yg zaquan boleh main..hehhee

Sebelum main..ukur tinggi dulu

mainan pertama diterjah..' Ride De Paris' ...mlahan mainan kereta feberet zaquan..rasanya dia naik berulang2 kali..huhu..
Naik kuda pulak..


Pastu kami stop makan tgh ye...mkn KFC je..yg paling senang n murah..hehehe..
ini menu kami

Lepas makan..smbung lg aktiviti main..papa zaquan g jenguk lobby..mane tau dh smpai no giliran..kami dok main ini pulak..naik gondola..
tp zaquan sgt takut la plak... tgk arr dia peluk Mak Ngah Cbah xnak lepas..sbbnya dia nmpak gmbr patung yg dok mengayuh gondola ni mcm seram jerk kot..
akceli zaquan ni mmg takut sikit ngan patung2/maskot2..igt x n3 sblm ni sweetmama ade story yg dia bole takut ngan x-men..


pastu papa smpai..bgtau no giliran tu masih panjang lg..jom kita abiskan main..hehee


naik rusa pulak..
ini pun zaquan takut..peluk papa kuat2 sbbnya bila kita atas kat atas landasan tu kan bole nmpak mcm2 patung dr atas..


haaaaa..yg ini zaquan suka..sbb kat funfair pun mmg wajib naik yg ini..dia siap berani berdiri2 lagi..


alamak byk pulak citer n pic  pasal in-door games ni..nnti kita sambung ye..next n3

2 comments:

  1. hhehe..fida..ikutkan eija pun dh 2 thn x g..g baru2 ni pun..tgk harga tiket dh naik...tp sib baik kami beli online dpt separuh harga...nnti fida nak g dubai msti lg best kat sane..!

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails