Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, August 23, 2010

Salam 13 Ramadhan & Apa Citer Anda Pagi Ni..?

Salam 13 Ramadhan n Selamat pagi Isnin sume,

Ape citer anda pagi ni...? Alhamdullillah ..pagi ni ..perjalanan sweetmama ke opis berjalan ngan lancar..smpai opis pun awal..kol 7.45 dh smpai..selalunya sampai ngam2 jerk..lg 2 minit nak kol 8 br smpai opis...hehehe..cumenya pagi td nak kuar umah..my son zaquan sgt sedih..nangis2 nak ikut..sebelum ni dia nangis nak ikut gak..tp pg td teruk sgt dia nangis smpai OTW nak g opis my mom call...dia nak ckp ngan Mama dia..adoi..sedih la plak sweetmama pagi2 ni bila terigtkan dia..dh cakap dlm tel 'i luv u' br dia ok sikit..., dlm tel dia sibuk nak Mak Ngah Cbah, pastu bgtau Mak Ngah Cbah g work..nnti tgh Mak Ngah Cbah balik.., pastu dia ckp nak Mak Yang..Mak Yang.., Mak Yang pun work la syg..pastu dia ckp nak Mama..Mama.., ok mama pun work..ptg nnti mama balik ye..ok..zaquan tinggal ngan atok n wan ummi ye..i luv u...ok..letak tel dulu..bye..n kedengaran suara zaquan nangis tersedu2..huhu..

B4 this sweetmama ade citer kan yg my mom x berapa sihat masa 1st Ramadhan smpaikan 2 hari zaquan perlu lepak opis papa n mama...at lastnya my mil sedia utk tolong jaga zaquan utk minggu lepas...so minggu lepas kami seminggu kembali ke dok umah sndiri tp seminggu tu dok buka posa kat umah my mil..senangnya hidup sweetmama ni ek...hikk3..n Alhamdullillah..my mom dh sihat n minggu ni kami bermalam kat cheras la..hhehe..itu yg hari ni kira mcm pertama kali zaquan kena tinggal..itu yg dia nangis smpai x hengat..huhu..

Hopefully zaquan okey la..to zaquan..jgn susah2kan atok n wan ummi ye..

4 comments:

  1. selamat pagi jua eija

    pepagi nie ayu dok ralit membasuh kapet dan kusyen kerusi..

    tapikan...dok ralit tu ada jer peluang nak jenguk rumah kekawan

    siannya si zakuan, nasib baik u mil okey n undestanding,

    semoga u mom segera sembuh..

    ReplyDelete
  2. tq ayu..alhamdullillah my mom dh sihat pun..n mmg sgt bertuah sbb my mil understanding n bole jaga zaquan minggu lepas w/pun my mil sgt la bz ngan bizness biskut raya..hehehe

    wah ayu bznya..iye la kan bz kemas utk raya..hehe..

    ReplyDelete
  3. Zaquan kan cucu kesayangan.. mesti neneknye sanggup jaga..

    samalah kite, ari biasa berbuka n sahur kat umah MIL.. Ujung minggu kat umah My Mom... Senang jugaklah... heheh..

    ReplyDelete
  4. hehe,,cucu nenek yg dh nakal sgt..nenek pun pening kepala..

    mmg senang sgt sbnrnya..hik3..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails