Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, August 27, 2010

Sahur 16 Ramadhan @McD

Salam 17 Ramadhan..,

wat pertama kalinya semalam kami bersahur kat Mc'D..tetiba jerk papa zaquan boleh belok ke simpang BTHO pulak masa OTW nak balik cheras. Akceli semalam lepas berbuka kami ke west country umah my mil amik order2 biskut raya yg dh siap utk edaran kat opis...balik dr umah my mil pun dh kol 12.30 mlm..almaklumla order byk.. :P..hik3..(n3 biskut raya akan menyusul..sgt bz siang td..wat proses pengedaran..smpai xde masa lgsung nak update n3..tgh2 mlm ni pulak..mood rajin dtg)

My son Zaquan dh lena tido dlm kereta...mmg sweetmama xde minta2 pun nak lepak Mc'D..cuma ade niat la nak lepak mamak pekena teh tarik..tp x terckp pulak kat papa zaquan bila pikirkan zaquan dh tido..tup2 papa zaquan yg terus parking kat Mc'd..me..ikut jerk la kan...lgpun papa zaquan yg nak belanja..hehhee..anyway tenkiu ye papa.

So pagi semalam bole plak kami melepak kat Mc'd smbil papa zaquan layan bola n zaquan tido dgn lenanya..
menu kami


Zaquan lena tido..Papa makan smbil layan bola..

p/s : ok nak zzzz..dulu..kol 5 nak bgn sahur pulak..esok jerk la n3 biskut raya..hehehe.

3 comments:

  1. nielah tempat Cute Mum selalu pegi bile "cuti" puasa.... jalan kaki jer dr ofis..

    ReplyDelete
  2. Cute MuM :hehe..kalo la opis me dkt ngan Mc'D..msti lg kerap me mkn ..huhu..

    Lelord :nnti sis kalo balik sini..kena mkn puas2..hehe..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails