Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, August 18, 2010

Had Fun @ Genting Highland - Part 1 - Yeay kami dh sampai tapi ...Masa Menunggu..!

Yeahhaaa..mood dh smpai..mood nak update n3...hehhee..ni dia n3 percutian kami ke Genting Highland pada 4-5 Ogos 2010...tp part 1 dulu ek..sbb byk sgt pic kalo nak masuk dalam satu n3..heheehee..

kita mulakan dgn  Yeah kami dah sampai tapi... Masa Menunggu..! hahahaa..tajuk x bleh blah...okey la tu..

Alhamdullillah kami selamat sampai pada kol 12.00 tgh..pada 4 Ogos 2010 (Rabu)...selamat pun kami naik smpai ke atas...rasanye masa mula2 smpai sweetmama ade up-date yg kami agak frust mulanya sbb Sky Way Cable Car tutup sedang dlm penyelenggaraan...bila g ke Awana Cable Car..ramai pulak org beratur..so papa zaquan wat keputusan kita naik jerk kereta smpai atas...alhamdullillah selamat...kereta Waja kami menuju ke destinasi...

Walaupun rasanya kami sampai awal la jgk tp bila sampai dkt ruang lobby utk check-in...Masyaalllah..ramainya umat manusia...igtkan g hari kerja bkn waktu puncak okey la..tp rupenya tidak...ade event kot hari tu...sbbnya tgk la no. masa menunggu kami ni...

No gilirin kami :  0407
no gilirin semasa :0176
No menunggu : 231 no lg perlu ditunggu..ohhh..tidak ini pukul berapa baru dpt room..

So..ada hikmahnya la jgk bawa kereta smpai atas...dh dpt no camni..kami pun g la balik ke parking kereta simpan barang2 n beg2 sume..n wat keputusan kita main la in-door dulu..lebih2 lagi tiket permainan pun kami dh booking online...separuh harga plak tu...mmg besh...
Papa Zaquan pun menuju ke sini ye..
^
^
^
 bandingkan la harga tiket jika beli disana dgn online..kami beli online separuh harga jerk..utk indoor games RM12.00 for adult n RM6.00 for child

yeay..dh dpt..dan kami pun mulakan la aktiviti permainan kami..hik3...smbil2 tu papa zaquan g jenguk kaunter lobby..kot2 dh smpai giliran ...

pic2 menarik time main disana smbung di next n3 okey...:))))

6 comments:

  1. salam ziarah..singgah baca blog yg cun ni :)

    ReplyDelete
  2. tenkiu Ogy singgah baca disini..^_^ mane ade cun..biasa jerk..eija pun masih baru dlm dunia blog ni..hik3..

    ReplyDelete
  3. aKuPm :mmg besh haiza, rasa nak g lagi..:))

    ReplyDelete
  4. Mak aiii no.giliran mmg dasat no, heheheh.....tp bestkan spend time kat saner, enjoy jer kan....eija best arr zaquan dah besar, blh bwk2 jenjalan tempat cam tue, mesti dia sporting jek..tetibe rindu plak senyuman cute dia tue, cepat2 upload gambo tau...

    ReplyDelete
  5. Yu'xan Lee : hehehe..mmg enjoy mummy yu'zan le...xpe nnti yu'xan lee dh beso bleh bw dia g tempat2 camni..mmg kami g GH ni pun sbb pk zaquan dh 2 thn ..dh pandai main..n dia pun yg sgt excited.. ^_^

    dlm proses la ni nak up-date..tp internet slow la kat opis ni..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails